To je to što me zanima!

Divljak dobio kaznu kakva se ne pamti: Nasrnuo na sutkinju

Ovo je incident za koji nema opravdanja. Bio je to trenutak u kojem je ragbijaš izgubio kontrolu, ragbijaš koji se za vrijeme desetljeća, koliko igra, uvijek ponašao profesionalno i korektno, stoji u priopćenju kluba
Vidi originalni članak

Argentinski ragbijaš Bruno Doglioli dobio je tri godine suspenzije nakon što je na utakmici talijanske lige brutalno nasrnuo na sutkinju. Ovakva kazna najveća je u Italiji u posljednjih 20 godina.

POGLEDAJTE VIDEO: Ragbijaš brutalno srušio sutkinju

Maria Beatrice Benvenuti dodijelila mu je žuti karton zbog incidenta bez lopte, a 23-godišnjakinja je bila u stanju nastaviti suditi do kraja susreta. Ipak, na kraju je odvezena u bolnicu zbog lakše ozljede vrata uzrokovane naglim trzajem.

Talijanski ragbi savez izrekao je Doglioliju (33) trogodišnju suspenziju i mali su izgledi da će ikada više zaigrati. Najveća je ovo kazna talijanskog ragbi saveza posljednjih 20 godina. Ubrzo je stiglo očitovanje iz njegova kluba Vicenze.

- Ovo je incident za koji nema opravdanja. Bio je to trenutak u kojem je ragbijaš izgubio kontrolu, ragbijaš koji se za vrijeme desetljeća, koliko igra, uvijek ponašao profesionalno i korektno. Bruno Doglioli je svjestan toga što se dogodilo i želi se ispričati sutkinji Mariji Beatrice Benvenuti. Također, ispričava se svojim suigračima, članovima kluba, sponzorima i navijačima zbog incidenta, koji bi mogao naštetiti slici ovog sjajnog sporta - stoji u priopćenju.

Benvenuti je uvažena sutkinja. Sudila je ženski ragbi na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru kao i ženski Svjetski kup 2014. godine.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kristijan8 16.12.2016.

    To je njegov pristup zavođenja.Mala je tvrda pa da malo popusti.

  • z0l33 16.12.2016.

    on nije baš čist, ali ni ona se nije dobro pozicionirala

  • bosnic 16.12.2016.

    Ovaj napada ko srbi sa ledja

Komentiraj...
Vidi sve komentare