To je to što me zanima!

"Divljaku" Gennaru Gattusu samo jedna utakmica kazne?!

Uefa je potvrdila da neće teretiti Milanovog veznjaka Gennara Gattusa za udaranje pomoćnog trenera Tottenhama Joea Jordana, već samo za grub nesportski prekršaj
Vidi originalni članak

Divljao je od početka utakmice, "kačio" se s Peterom Crouchom, udarao po nogama, a sve je kulminiralo kad je primio za vrat i odgurnuo pomoćnog trenera Tottenhama Joea Jordana. No nije tu bio kraj ludilu Gennara Gattusa u 1-0 porazu Milana od Tottenhama na San Siru. Zbog grubog faula dobio je žuti karton, a nakon utakmice skinuo je dres i krenuo prema klupi Tottenhama. Tražio je Joea Jordana kojeg je ponovno udario, glavom u glavu ovoga puta. Na putu mu se našao Tottenhamov branič Bassong, pa je odlučio i njega malo napasti, kad je već u zanosu.

Ponašanje koje je zgrozilo nogometni svijet izgleda da ipak neće biti kažnjeno, barem ne onom kaznom koju ovakvo divljaštvo na sportskim terenima zaslužuje. Uefa je potvrdila da neće teretiti Milanovog veznjaka Gennara Gattusa za udaranje pomoćnog trenera Tottenhama Joea Jordana, već samo za grub nesportski faul. Tako Gattusu prijeti samo jedna utakmica suspenzije koju će disciplinska komisija Uefe potvrditi u ponedjeljak. Da istražuju napad na člana suparničke momčadi, Gattusu bi prijetila suspenzija od najmanje tri utakmice. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • kova_1 18.02.2011.

    Znači Gatusa treb kaznit sa 5 utakmica neigranja a Taylor strga Eduarda i dobije 3 utakmice,ma dajte molimvas budite bar malo realni.Gatuso je pogrješio i treba dobit kaznu,ali ja cijelo vrijeme sugeriram da se jedan bik nebode sam te da sigurno dio odgovornosti snosi iJordan.

  • LauraMitar 18.02.2011.

    Gorane ja sam nogometi sudac 3HNL i pogledam svakodnevno bar jednu utakmicu na netu gledam sve što se može pogledati i rijetko ko zna o nogometu kao ja!!!začepi

  • stipo1304 18.02.2011.

    Ovakvih stvari ima i u 3. županijskom ligi, samo su tamo kazne za ovakav ispad 1 godina ne igranja. Znaći li to da je disciplinska komisija nogometnih središta Hrvatske kulturnija od UEFe, jer ne dopušta ovakve događaje (kažnjava).

Komentiraj...
Vidi sve komentare