To je to što me zanima!

Divlje slavlje Tottenhama: Kinga su iznijeli iz kluba...

Nogometaši Tottenhama u londonskom noćnom klubu proslavili su četvrto mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka. King se napio, što i nije neka novost
Vidi originalni članak

Zabranjujem vam konzumiranje alkohola, bjesnio je menadžer engleskog prvoligaša Tottenhama Harry Redknapp u prosincu prošle godine, nakon što su igrači pobjegli na božićnu zabavu koju je organizirao Robbie Keane, i pritom se pošteno napili.
No sretni menadžer na sličan način je sa svojim  pulenima slavio četvrto mjesto u engleskom prvenstvu u londonskom klubu Maya. A alkohol? Pa bilo ga je, vjerojatno u hektolitrima. Objektivi fotografa zabilježili su Petera Croucha, inače poznatog partijanera, Davida Bentleyja, Toma Huddlestonea. Ledley King? On je posebna priča. Čovjek jednostavno ne podnosi alkohol. Iz kluba su ga morali iznijeti jer nije znao niti gdje se nalazi, a to braniču 'spursa' nije prvi put. U noćnom životu vjerojatno je bio i hrvatski trojac, Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka, ali oni su nekako uspjeli izbjeći fotografe. Podsjećamo, Tottenham je u velikoj borbi s Manchester Cityjem za četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka slavio i to u izravnom dvoboju. Pobijedili su 'spursi' City 1-0 golom Petera Croucha i pritom to zasluženo proslavili. Neki će se sjećati slavlja, a neki poput Kinga, neće imati pojma o tome. Nema veze, prepričat će mu suigrači.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Alessandro10 07.05.2010.

    neka,zaslužili su...

  • razer_1 07.05.2010.

    hahaha...kralj! ;)

  • LowRider 07.05.2010.

    zaslužili su!

Komentiraj...
Vidi sve komentare