To je to što me zanima!

Divovski posao našeg Diva: Ruši rekorde na Wimbledonu

REKORDER Godine nisu problem, osjećam se kao da mi je 30, rekao je Karlović, prvi od 1975. koji je s 40 godina ušao u glavni ždrijeb Wimbledona...
Vidi originalni članak

Odgovara mi trava jer lopta ostaje nisko na volejima, a ja sam uvijek na voleju. Odgovara mi i kad udaram ‘slice bekend’ jer loptica ostaje dosta nisko. Ima nešto između mene i trave, rekao je Ivo Karlović (40), hrvatski tenisač koji ruši sve rekorde.

John McEnroe jednom je rekao da, ako želite u Wimbledonu potpuno sranje, samo pošaljite Hrvata na središnji teren. Tako je 2003. Lleyton Hewitt na središnji teren izišao kao branitelj naslova, a nikad u povijesti Wimbledona, a ona seže od 1877., branitelj nije ispao u prvom kolu. 

Do tog popodneva. Ivo Karlović tad se prvi put upisao u wimbledonske knjige, a upisao se i kao najviši tenisač koji je izašao na travu All England Cluba. Sad je ušao u povijest kao prvi tenisač, nakon Kena Rosewella 1975., koji je s 40 godina ušao u glavni ždrijeb Wimbledona. I pobijedio.

- Kad pobijedite, sve izgleda lagano. Ali Talijan Arnaboldi nije baš bezopasan igrač, ljevak je i samim tim nezgodan - rekao je Karlović nakon pobjede 3-0.

Da stvar bude bolja, u meču potencijalnih Karlovićevih protivnika sedmi igrač svijeta Stefanos Tsitsipas izgubio je od Thomasa Fabbiana, pa će Div, umjesto na Grka, opet na Talijana, 70. igrača svijeta. 

- Sigurno je Fabbiano lakši izbor jer je Tsitsipas među deset najboljih na svijetu, uvijek može odigrati jako dobro. Ne zavaravam se da će s Fabbianom biti lagano, ali ako moram birati između Tsitsipasa i Fabbiana, radije biram Fabbiana...

Arnaboldi je iz ordinacije doktora Ive izašao vrlo brzo. Tri lagana seta. Sad je na redu drugi Talijan, Fabbiano. On i Karlović nikad prije nisu igrali. Bit će ovo prvi put, i to na doktorovoj omiljenoj podlozi. Ako je doktor spreman, a sve pokazuje da jest, mogla bi i ova operacija biti izvedena vrlo uspješno. Ajmo, doktore...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 03.07.2019.

    Nažalost! :( :( :(

  • čoviksjuga 03.07.2019.

    Za jednu pobjedu 50.000 EUR-a !? Pa toliko dr.sc. ne može zaraditi u Hrvatskoj za 4 godine !

  • DraženČičak-GTi 03.07.2019.

    Osvoji ga,sretno 🙏💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare