To je to što me zanima!

Dizajnerska strana nogometa, koji je najružniji dres sezone...

Svake godine horde navijača željno iščekuju nove dresove svojih omiljenih klubova. No, ponekad je čini se bolje preskočiti sezonu i kupiti dres one iduće...
Vidi originalni članak

Imati lijep dres u vlastitoj, bogatoj, kolekciji ponos je svakog navijača, no ponekad bi, neki među njima htjeli da ne navijaju baš za taj klub. Iako se proizvođači sportske opreme silno trude zadiviti novim dizajnom i dojmljivom izvedbom nogometnih 'opravica' ne uspije im baš uvijek...Neke bi sezone zato vrijedilo zaboraviti ( a da rezultati i plasman momčadi nemaju nikakve veze s tim ).

Istina da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu i nikakva banalnost vezana uz estetiku to ne može promijeniti... Ali ipak...  Gledati Real Madrid u crvenom dresu ili Juventus u 'rozoj izvedbi' i nije neki dojam.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • SvetoSinik 16.08.2011.

    Sto spominju kockice a i sami hrvati vriste od njih!! Kakva im je potreba stavljati to na dres??

  • frenky18 14.08.2011.

    Ne znam kako su samo mogli odabrat ovi iz Juventusa takve gadne dresove. Rozna je boja Juveta, ovaj današnji dres crno-bjeli je slučano nastao, kada su prije 100 i nešta godina naručili rozne dresove a zabunom im stigli crno bijeli al bar su ga mogli ljepšeg napravit bar bez te zvjeze. A ovaj od marseja nije loš, kao i od boltona što ste nedavno napisali.

  • andrej983 14.08.2011.

    kaj pricate vi ovo bolje da nisu od psv-a od psv-a su fakat prelijepi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare