To je to što me zanima!

'Djeca su nam zabranila da se seksamo! U izolaciji sam imala previše neugodnih razgovora'

Razgovori su bili sve opisniji. Stalno su pitali kad ćemo Rio i ja voditi ljubav. Odlučili su da izolaciji nema seksa pa zaključili 'Dakle, ništa do listopada', priča Kate Wright, druga supruga Ria Ferdinanda
Vidi originalni članak

Rebecca Ellison, prva supruga negdašnje zvijezde Man Uniteda i Engleske - Ria Ferdinanda, preminula je 2015. od zloćudne bolesti. Rio ima troje djece iz tog prvog braka, a u rujnu prošle godine opet se oženio, za glumicu i foto-model Kate Wright.

Izolaciju zbog pandemije korona virusa provodili su, naravno, kao obitelj, svi zajedno, a klinci su baš u onoj dobi kada im razgovor o seksu nije - ni najmanje neugodan.

Kate se susrela sa mali milijun, svakim danom sve neugodnijih pitanja.

- Kako su dani odmicali pitanja i razgovori su postajali sve 'opisniji' i neugodniji. A budući sam jako nesigurna u toj ulozi maćehe jer silno želim da budu najsretniji i da sve bude savršeno, stvarno mi nije bilo lako - priča Kate.

-  Stalno su pitali kad ćemo Rio i ja voditi ljubav jer što se njih tiče to se još nije dogodilo. Nakon puno priče odlučili su kako u izolaciji nema seksa. A onda predvidjeli da će karantena trajati do desetog mjeseca pa zaključili: 'Dakle, ništa do listopada'! - kaže Kate Wright.

Djeca su Riu i Kate, prezadovoljna svojim prvim zaključkom i odlukom, napravila i plan seksanja kako bi im se nova sestra ili brat kojeg jako žele, rodili ona kada njima najviše odgovara!

- Nisam mogla vjerovati o čemu pričam s klincima! Rio i ja želimo bebu, ali nemamo neki plan kada bi se to trebalo dogoditi. Ovu djecu volim više od života i trudim se biti im učiteljica, biti i domaćica, kuharica, Riova supruga... Sve je to, naravno, jako zahtjevno, ali ljubav nas, koliko god nekad gubili živce, vodi u svemu u životu - rekla je Kate Wright tj., točnije, od prošlog rujna: Kate Ferdinand.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_440339 11.06.2020.

    Pičić ko listić ...

  • violetmind 11.06.2020.

    Uh dobra ova mama za tamburat😋

  • DocA 10.06.2020.

    Svima udaram pluseve, toliko je dobra da nema minusa

Komentiraj...
Vidi sve komentare