To je to što me zanima!

Dječaci Maksimir Pastele bez izgubljene utakmice do titule

Sve utakmice u grupnom dijelu natjecanja završnice Prvenstva Hrvatske dječaci rođeni 04./05. pobijedili su s 10 ili više golova razlike. Lako je išlo i do naslova prvaka Hrvatske, a napeto je bilo samo polufinale s Rugvicom
Vidi originalni članak

Dječaci rukometnog kluba Maksimir Pastela rođeni 2004/2005 osvojili su završnicu Prvenstva Hrvatske u Umagu, koja se igrala od 24.-27.05. U Umagu se za titulu prvaka Hrvatske borilo 20 od ukupno 100 ekipa koje su kroz natjecanja u regijama osigurali nastup na završnici. Maksimir Pastela se kvalificirala kao prva ekipa "središta" s maksimalna 52 boda iz 26 utakmica. 

Na završnici smo bili smješteni u grupi A, zajedno s RK Nexe, MRK Umag, RK Koprivnica Hangar 18 i RK Ribola Kaštela. Turnir smo otvorili u četvrtak pobjedom nad ekipom Nexea, rezultatom 18-8, dok smo u drugoj utakmici u danu pobijedili ekipu Koprivnice 23-12. U petak ujutro smo prvo nadvisili domaćina završnice ekipu Umaga rezultatom 19-9, da bi kasnije u poslijepodnevnim satima u zadnjoj utakmici u skupini bili bolji od ekipe RK Ribola Kaštela rezultatom 25-11. 

Pobjedama u sve četiri utakmice i osvajanjem 1. mjesta u skupini, kvalificirali smo se u četvrtfinale gdje su dječaci pobijedili ekipu MRK Čakovec 20-11. 

U nedjeljnom polufinalu bili su bolji od ekipe RK Rugvica 15-14, dok su u finalu nadigrali RK Valpovka rezultatom 21-13 te osvojili prvenstvo Hrvatske 2. puta u 3 godine.

Naš igrač Sven Majdak uvršten je u najbolju sedmorku turnira (najbolji kružni igrač).

*Goran Perić, dopredsjednik kluba

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare