To je to što me zanima!

Dječak (15) branio za seniore Slavena protiv Moslavine...

Fenomenalno se osjećam na pripremama. Treninzi su naporni, ali mislim da ih dobro podnosim, rekao je mladi golman Teo Kolar, koji je dobio posljednjih pola sata u pobjedi Slavena nad Moslavinom (3-1)
Vidi originalni članak

Golman Teo Kolar dobio je posljednjih pola sata u pobjedi Slavena nad Moslavinom (3-1) u prijateljskoj utakmici. Talent "farmaceuta" ima tek 15 godina, četiri mjeseca i 23 dana. Brani za hrvatsku U-15 reprezentaciju.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo doveo Josipa Drmića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Fenomenalno se osjećam na pripremama s prvom momčadi. Treninzi su naporni, ali mislim da ih dobro podnosim. Treneri Zekić i Hontić mi pomažu savjetima pa je na meni samo da budem maksimalno fokusiran na rad. I dečki su me odlično prihvatili tako da zaista uživam. Gledam na sve ovo kao na veliku nagradu i motiv za budućnost - rekao je Kolar.

Uoči samog početka spomenute utakmice, domaćin je svom bivšem igraču, a danas treneru Slavena, Zoranu Zekiću, uručio prigodan poklon, kao i napadaču "farmaceuta" Anti Crncu, koji je ponikao u školi nogometa Moslavine.

U prvom poluvremenu vidjeli smo tri gola. Liklin je snažnim udarcem izvana u 21. minuti doveo koprivnički klub u vodstvo.

Domaćin je izjednačio golom Vlajsovića u 42. minuti, a za novo vodstvo Slavena zabio je dvije minute kasnije Branšteter, igrač na probi. U samoj završnici utakmice Slavenaši su odigrali lijepu akciju koju je završio Svržnjak za konačnih 3-1.

HNL MERCATO Krstanović i Kvržić neodlučni, Šibenik raskinuo s Jakolišem ZEKIĆ POTVRDIO Slaven ostaje bez wunderkinda: 'Zvonarek odlazi u Bayern...'

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mr. Spock 17.06.2022.

    Može nekad pojedini naš klub napraviti nešto extra u europskim natjecanjima, ali HNL bi upravo za ovakve odluke trebao služiti. Za razvoj iznadprosječnih juniora

  • Hakan Šukur 16.06.2022.

    opće je poznata cifra u Slavenu....jel tata platio kešom ili će riješit nekome iz uprave fasadu?

  • mandalorian67 16.06.2022.

    Bravo decko, zelim ti puno srece i uspješnu karijeru

Komentiraj...
Vidi sve komentare