To je to što me zanima!

Dječak ostvario san: Dizajnirao dresove Pescari, a tek mu je 6

Kako bi navijačima skratili vrijeme u karanteni, talijanski drugoligaš Pescara je raspisao natječaj o dizajnu dresova za iduću sezonu. A izabrali su crtež šestogodišnjeg Luigija koji je nacrtao željeni dres
Vidi originalni članak

Još od prvog odlaska na tribine mnoga djeca sanjaju o tome kako će postati dio voljenog im kluba. Neki na terenu kao igrači, a neki se vide u drugim funkcijama. Oni rijetki to uspiju  ostvariti, a Luigi je to uspio sa šest godina. Poslao je svoj crtež Pescarinog dresa za iduću sezonu na natječaj i klub ga je odabrao! 

Cilj kluba bio je pomoći ljudima u borbi s dosadom u karanteni. Vrijeme u zatvorenom prostoru zbog rastuće pandemije korona virusa kod navijača se krate snimkama sportskih događaja i razmišljanjem o povratku na tribine kraj zelenog terena, a talijanski drugoligaš odlučio je dati i mogućnost za dizajniranje dresova. 

Tako će talijanski drugoligaš sljedeće sezone nositi Luigijevu kreaciju na kojoj će biti maskota kluba - delfin, a u pozadini duga te nogometna lopta. Također, maleni Luigi dobit će priliku prisustvovati samom stvaranju dresova u tvornici sponzora Pescare kako bi vidio 'svojih ruku djelo'.

Podsjetimo, u Italiji je trenutno skoro 185 tisuća oboljelih od korona virusa, dok je umrlo skoro 25.000 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ZigiBigule 23.04.2020.

    il je dite il je neki homic nacrtao pa laze

  • zveko 23.04.2020.

    Samo budala može povjerovati da je dres naslikalo dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare