To je to što me zanima!

Djibril Cisse bi se vratio na Otok, natrag u Liverpool

Napadač Marseillea, koji se napokon potpuno oporavio od ozljede, Anfield Road je napustio 2006. godine, a sada bi se rado vratio...
Vidi originalni članak

Nedostaje mi Engleska i engleski nogomet, ne tajim to. Doista je poseban osjećaj igrati za Liverpool. Sada sam u Marseilleu, ali nikad se ne zna što nosi budućnost. U nogometu se puno toga događa i mijenja jako brzo, poruka je kojom je prva napadačka violina ove godine solidnog Marseillea jasno rekao što misli.
Atmosfera i cjelokupno okruženje u otočkom su nogometu doista nešto posebno i privlačno svakome igraču. Cisseu čak i toliko da ne bi imao problema ni prijeći preko toga što na Anfieldu i dalje stoluje Rafael Benitez, čovjek na čiju sugestiju se Liverpool navodno i riješio Djibrila prije dvije godine.
- Nisam ljut na Beniteza, nema nikakvog razloga za to. Ima pravo na svoje odluke i svoj izbor. Tada je odlučio kako je, ali bila je to specifična situacija. U to sam vrijeme slomio nogu, borio se s ozljedom i nisam pokazao sve što mogu - kao da se opravdava igrač koji je imao čak dva teška loma noge. A tek mu je 26...
Ove je sezone za Marseille zabio 11 golova. Igra sjajno i ponovno je zaslužio poziv u reprezentaciju.
- Dok god igram za Marseille, davat ću sve najbolje što mogu ponuditi. Ali volio bih se vratiti u Premiership... - završio je Cisse.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nix_zgd 21.03.2008.

    jedan od igrača sa najviše karaktera..

  • bayern 4ever 21.03.2008.

    tek 26 godina ,a toliko je toga napravija.još dok je igra u auxeru bija je jedan od najboljih napadača svita. šteta za lomove noge.bija bi još bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare