To je to što me zanima!

Do tri boda svi domaći: Rijeka niže pobjede, Varaždin poraze

Odigrane su tri utakmice 6. kola HNL-a. Rijeka je dobila Šibenik, Inter je bio bolji od Zadra, a Zagreb je svladao Varaždince. U nedjelju se igra derbi kola, Split-Hajduk
Vidi originalni članak

Rijeka nastavlja s dobrim rezultatima, prvi put nakon 2007. godine na Kantridi su uspjeli pobijediti Šibenik. Jedini gol, vrijedan tri boda, postigao je Kreilach u 22. minuti.

Predstavio se i novi igrač, Meksikanac Alferez. Na tribinama je zbog njega bilo navijača sa sombrerosima, naime, tko god ga je imao na glavi, besplatno je ušao na stadion. 

Rijeka je skupila već 11 bodova i trenutno su na četvrtom mjestu.

Odigrane su još dvije utakmice 6. kola HNL-a.

Inter je 2-0 svladao Zadar, golove su zabili Šćrbec (40.') i Ugrina (88.'). 

Poraze niže Varaždin, s obzirom na situaciju u klubu, ništa čudno. Bolji je bio Zagreb s minimalnih 1-0. Strijelac je bio Pavlović, samo devet minuta prije kraja. 

U subotu u 18 sati igraju Dinamo i Lučko, a od 20 Istra-Lokomotiva, Cibalia-Osijek, S. Belupo-Karlovac. U nedjelju je derbi kola, gradski derbi između Splita i Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • djoni_gitara 27.08.2011.

    volim te Rijekoooo!!!!!!

  • Lipov hlad_1 26.08.2011.

    cestitke zvezdi i partizanu na odlicnom uspjehu.

  • zekica 26.08.2011.

    Varteks ovu sezonu ispada, ja stvarno ne vidim kako ce prezivjeti ovu financijsku krizu koju trenutno prozivljavaju...ova njihova recesija se pretvara u horor-dramu... svi igraci su im otisli ili odlaze...nema sponzora, izgubili su i publiku (tu su si i sami krivi).. sad igraju neki igraci za koje nitko nikad nije ni cuo jer bolje nemaju... nije ni cudno sto gube, cak sto vise biti ce cudno ako izbore ostanak u 1. HNL. Kad se samo sjetim kako su ne teko davno gazili Aston Vilu, izbacili Hereenven pa koliko su problema stvarali Dinamu i Hajduku, 6 puta bili finalisti Kupa...ziva opasnost za bilo koji klub u HNl-u... najbolja skola nogometa u HNL-u.... tvornica igraca...zar ce svi mirno sjediti i gledati kako takav klub tone... zar nitko nece pomoci???. Da Dinamo ili Hajduk tonu, pomagalo bi se iz svih strana, oprstali bi se dugovi, i grad i drzava dali bi novac i nama bi u dzep prste gurnuli (i sad guraju) ali kad tonu ostali klubovi, nema veze, ko ih j... bude Lucko igrao HNL..doci ce Mosor, Dugopolje, Junak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare