To je to što me zanima!

Dobar vam tek i uživajte: El Clasico opet u vrijeme ručka

Europljani su, jasno, negodovali, no pogodovalo se azijskom tržištu koje je u večernjim satima moglo gledati El Clasico, dok su se, recimo, navijači iz Južne i Sjeverne Amerike morali ustajati rano ujutro
Vidi originalni članak

Za mjesec dana, 26. listopada, na Camp Nouu odigrat će se prvi El Clasico ove sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barcelona će ugostiti Real Madrid i to u - 13 sati. La Liga je, naime, potvrdila da će se derbi održati upravo u vrijeme ručka.

Nije prvi put da će netko istovremeno uživati u ručku i najboljem klupskom nogometu. Prije malo manje od dvije godine, 23. prosinca, Real je na Santiago Bernabeuu dočekao Katalonce također od 13 sati.

Europljani su, jasno, negodovali, no pogodovalo se azijskom tržištu koje je u večernjim satima moglo gledati El Clasico, dok su se, recimo, navijači iz Južne i Sjeverne Amerike morali ustajati rano ujutro.

Oni će, dakle, doručkovati, a Azijci večerati uz Real i Barcu. Na kraju krajeva, uvijek smo prije za vrhunski nogomet od vrhunskog termina. Ili, gledajte to s druge strane, subotnja će vam večer biti slobodna...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • KristijanCro 26.09.2019.

    Većina hrvatskih "smrtnika" neće tada ni ručati jer će biti na radnom mjestu

  • sumarinac 26.09.2019.

    Dobro da je poslije ručka jer nakon tekme ce mi kao Realovcu nestati apetit..

  • DocA 25.09.2019.

    Ove sezone ni Barca ni Real neće biti prvaci. Barca će se previše zakopati neznanjem ovog Valverdea koji će uskoro dobiti pedalu, a Real još ne zna kako napraviti prevagu bez Ronalda. Isto to čeka i Barcu kroz koju godinu kada se Messi umirovi. Mozda jos neki to ne kuže, ali kao nogometni fanovi smo imali čast pratiti obojicu jer svaki je na svoj način poseban i na svoj način najbolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare