To je to što me zanima!

Dobili 12 komada od Barcelone, zaplakali, pa im stigla - policija

Na kraju je nastao pravi cirkus. Policija se umiješala u cijelu priču gdje istražuju potencijalno namještanje. Klub je odlučio završiti natjecanje za ovu sezonu prije vremena
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone B trenutno dominiraju trećim rangom španjolskog nogometa. Prvi su i sve im ide prilično jednostavno jer imaju niz mladih i talentiranih igrača.

Svu silinu kvalitete prikazali su u subotu protiv najgore momčadi lige, Eldensea.

Završilo je 12-0 i to je bilo jako teško gledati i neutralnim gledateljima. Gosti nisu pružali nikakav otpor, tek nekoliko igrača djelovalo je žustrije, ostali - katastrofa.

VIDEO

To je bila najveća pobjeda u trećem rangu španjolskog nogometa još od 1992. godine, a poraz je gostujućim igračima bio toliko mučan da su neki i zaplakali pred kraj. Barcini igrači su im priskočili u utjehu...

Na kraju je nastao pravi cirkus. Policija se umiješala u cijelu priču gdje istražuju potencijalno namještanje. Klub je odlučio završiti natjecanje za ovu sezonu prije vremena.

- Poslije hitnog sastanka s direktorima, raspustili smo ekipu. Ako se utvrdi da je netko namještao, bit će izbačen iz kluba - rekao je direktor Eldensea. Predsjednik pak sumnja da je talijanska investitorska grupa kriva za ovako užasan ishod utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 03.04.2017.

    Ništa strašno ja sam trenirao u jednom klubu i svaku tekmu smo gubili 15 16:0

  • minimilah 03.04.2017.

    Robalona. same old story.

  • sumarinac 03.04.2017.

    Pa to nije moguče..nisu oni sigurno..suci su sami krivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare