To je to što me zanima!

Dobili su jednu, a već se boje i druge kazne: Žalit ćemo se...

Nadamo se da će Uefa uvažiti naše navode. Međutim, moramo se pomoliti Bogu da nas ne stigne još nekakva kazna, komentirao je žalbu na Uefinu kaznu Marin Brbić
Vidi originalni članak

U Hajduku su konsternirani nakon što je stigla Uefina “čestitka”. U njoj stoji da će prvu sljedeću domaću utakmicu u europskim natjecanjima “bijeli” igrati pred praznim tribinama. Na tu odluku Splićani će se žaliti.

Hajdukova žalba temeljit će se na izvješću delegata, koji je pohvalio napore kluba u organizaciji utakmice i pokušaju izbjegavanja bilo kakvog “iščašenog” ponašanja.

- Nadamo se da će Uefa uvažiti naše navode. Međutim, moramo se pomoliti Bogu da nas ne stigne još nekakva kazna. O utakmici s Interom odgovorni se još nisu očitovali - rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić i upozorio:

- Točno je kako u Uefi smatraju da bakljama nije mjesto na stadionima. Ne samo na travnjaku nego ni na tribinama. Ako želimo ubuduće igrati u Europi, to ćemo očito morati poštovati.

Osim jedne utakmice bez gledatelja, Hajduk će morati platiti 30.000 eura kazne. Kazna je toliko stroga jer su Splićani bili na “uvjetnoj kazni”. Proteklih godina Hajduk je čak 20 puta kažnjen, a najviša izrečena novčana kazna bila je 60.000 eura. U ovom trenutku i 30.000 eura je previše...

Idi na 24sata

Komentari 50

  • daljinac 14.09.2012.

    upravi vodovoda !!

  • FC Sheffield Thursday 14.09.2012.

    zalit ce se zbog bacanja baklji))

  • Zagreb One And Only 14.09.2012.

    E jbg.... i tu jednu utakmicu u Europi koju imate, necete moci gledati. Pa cak i da vam je karta po..... 1 kunu :):):) Al nema veze, glavno da Hajduk zivi vjecno :):):) Koji ste vi papci :):):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare