To je to što me zanima!

Dobili Talijane: Slovenci skroz zakomplicirali 'hrvatsku' grupu

Slovenija je pobijedila Italiju 84-77. Poredak u skupini F sugerira da svi još mogu biti i prvi, ali i posljednji. Tri reprezentacije imaju omjer 2-1 (među njima Hrvati), a tri 1-2
Vidi originalni članak

Dva kola su ostala prije nokaut-faze Eurobasketa, a u skupini u kojoj igra Hrvatska sve je moguće. Pogotovo nakon pobjede Slovenije nad dosad neporaženom Italijom, domaćin je bio bolji s 84-77.

Talijani su se držali do sredine 3. četvrtine kada je bilo 48-48, ali Slovenci su tada napravili seriju 10-0 i riješili pitanje pobjednika. Goran Dragić ponovno je bio fantastičan, predvodio je Sloveniju s 22 koša. Gentile je s 20 poena bio najbolji kod poraženih.

Poredak u grupi F sugerira da još svi mogu biti prvi, ali i posljednji. Tri reprezentacije imaju omjer 2-1, a tri 1-2. U svakom slučaju, čeka nas fantastična završnica Europskog prvenstva u kojoj će svaka pobjeda biti zlata vrijedna.

Skupina F:

  • 1. Italija 2-1
  • 2. Slovenija 2-1
  • 3. Hrvatska 2-1
  • 4. Španjolska 1-2
  • 5. Grčka 1-2
  • 6. Finska 1-2
Idi na 24sata

Komentari 43

  • najbolji_susjed 13.09.2013.

    Bravo SLOVENIJAAAAAAAAAA, pa su pali i Italijani......sretno dalje ....

  • choopo 13.09.2013.

    Hrvatska je odigrala dvije jače tekme.Jednu je katastrofično izgubila,a drugu dobila na produžetke.Sada slijede dvije prave koje će pokazati gdje je Hrvatska košarka.Prvenstvo je neizvjesno i bukvalno svako može tući svakoga.Skoro da je nebitno da li u četvrtfinale krenuli sa drugog ili četvrtog mjesta jer lakih tamo nema.Možeš dobiti Francuze, Litvu, Srbiju,možda je četvrti malo tanji,kažem možda.

  • zujavac 13.09.2013.

    Odlična utakmica, publika fenomenalna, igralo se jako brzo sa obje strane. Talijani loši pod košem. Imaju tok Cusina, koji je dobar, ali loši su u skoku i tu već vidim prednost za nas. Ali bome imaju brze igrače, a i dobre šutere, pogotovo za tri (Datome, Aradori, Cinciarini, Belinelli) ćega se najviše bojim. Brzopleti su i kratko im traju napadi i ako ih uspijemo uspavati moglo bi i dobro proći. Braća dragić fenomenalni. Uz vidmara oni su mi draži igrači u slovenskoj repki, pogotovo Zoran koji mi lići na našeg Metličića u rukometu. Uvijek namrgođen. Čestitke Slovencima. A za nas tek poćinju ozbiljne utakmice. Biti će teško, ali jučerašnja utakmica me je uvjerila da možemo parirati i Grcima i Talijanima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare