To je to što me zanima!

Dobio otkaz zbog komentara o maloljetnoj američkoj olimpijki

Napunit će 18 godina 28. travnja, do tada odbrojavamo. Vruća je i opasna, da sad ima 18 godina ne bih se dvoumio reći da ima fenomenalnu guzu, rekao je radijski voditelj Patrick Connor
Vidi originalni članak

Chloe Kim iznenadila je svijet zlatom u halfpipeu na Zimskim olimpijskim igrama u Pyeonchangu. Američka 17-godišnja snowboarderica briljirala je i pomela konkurenciju, a radijski voditelj u San Franciscu to je prokomentirao ovako:

- Napunit će 18 godina 28. travnja, do tada odbrojavamo. Vruća je i opasna, da sad ima 18 godina ne bih se dvoumio reći da ima fenomenalnu guzu - rekao je Patrick Connor o maloljetnoj američkoj olimpijki.

Bio sam potpuni idiot

Radijska postaja u San Franciscu ogradila se od seksističkog voditelja koji se nakon skandala ispričao priznavši da je pretjerao.

- Moji komentari prema Chloe Kim bili su više nego neprimjereni, zapravo, bili su odvratni. Iskreno se ispričavam Chloe koja nas je sjajno predstavila na Igrama u Koreji, ispričavam se i kolegama te slušateljima jer sam bio potpuni idiot - rekao je voditelj, ali nije pomoglo, dobio je otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Sve je propalo, izgubilo sjaj 18.02.2018.

    Čovjek je rekao što svaki muškarac misli. Trebao je i on zadržati misli. Ako se ispričao nije trebao dobiti otkaz. Vjerojatno im više nije potreban.

  • mestar 18.02.2018.

    Opravdano je dobio nogu jer radio stanice prezivljavaju od reklamskih financija i takovi komentari stete ugledu stanice i njihovih sponsora.

  • mb21 18.02.2018.

    Izgleda da ce biti ku*ac, odnosno, korner.

Komentiraj...
Vidi sve komentare