To je to što me zanima!

Dobio priznanje i u virtualnom svijetu: Joško u epskom paketu s dvojicom najboljih na svijetu

Naime, EFootball (bivši Pro Evolution Soccer) razveselio je svoje igrače epskim paketićem u kojem nudi Lionela Messija, Kyliana Mbappéa, ali i našeg Joška
Vidi originalni članak

Nakon briljantnih predstava na Svjetskom prvenstvu u Katru, Transfermarkt je povećao vrijednost Joška Gvardiola na 75 milijuna eura čime je 'vatreni' postao najskuplji stoper na tržištu, a sada je njegovo ime dobilo na vrijednosti i u virtualnom svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, EFootball (bivši Pro Evolution Soccer) razveselio je svoje igrače epskim paketićem u kojem nudi Lionela Messija, Kyliana Mbappéa, ali i našeg Joška. 

Konami je tako značajno podigao ocjenu Gvardiola čija je 'regularna' ocjena. U novom paketiću mu je čak 96, Mbappé i Messiju je maksimalnih 99. Joškov stil igre? "The Destroyer" (hrv. Uništivač). 

A dok će obožavatelji virtualnih igara kupovati njegove paketiće, europski velikani bore se za njegov. Chelsea, Real ili neki treći velikan? Gdje će Joško nastaviti karijeru još uvijek nije poznato, ali je izvjesno da će srušiti rekord za najskuplji transfer među braničima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 29.12.2022.

    Strah me da mediji malom ne naprave slom u glavi i propadne za godinu dvije

  • axl44 29.12.2022.

    jučer ga instalirah, isprobah i deinstalirah nakon 10 minuta... glupost od igre, ni blizu starom PES-u

  • helidon 29.12.2022.

    gdje enco fernandes

Komentiraj...
Vidi sve komentare