To je to što me zanima!

Dobio žuti jer je slavio gol sa svojom bakom na tribinama

Ovaj gol želim posvetiti svojoj baki Aurori. Rekla je kako će doći na utakmicu samo ako je budem pozdravio pa sam to i učinio. Hvala joj što je došla na utakmicu...
Vidi originalni članak

Gervinho je primio loptu na rubu šesnaesterca Cagliarija, okrenuo se i dao desno do Alessandra Florenzija koji zabija za 2-0 Rome u 13. minuti i veliko slavlje 41.000 navijača, ali i svojih suigrača koji su u nevjerici gledali kuda to 23-godišnji Talijan trči .

Krilni napadač 'vučice' popeo se na tribinu i zagrlio svoju 82-godišnju baku Auroru , koja je u društvu obitelji navijala za svoga unuka. Baka se od sreće i rasplakala , no glavni sudac utakmice 34-godišnji Sebastiano Peruzzo nije mario za tople obiteljske priče već je hladnokrvno pokazao žuti karton Florenziju kojemu je to ukupno deseti gol za Romu i prvi ove sezone u kojoj je 'vučica' trenutno sa sve tri pobjede na prvom mjestu.

- Ovaj gol želim posvetiti svojoj baki . Rekla je da će doći na utakmicu samo ako je budem pozdravio pa sam to i učinio . Hvala joj što je došla na utakmicu - rekao je Florenzi koji će ipak zbog ovakvog poteza biti novčano kažnjen :

- Morat će platiti kaznu , ali on će to rado platiti. Bila je to prelijepa slika . Vidjeti njegovu baku tako oduševljenu i dirnutu. Volio bih vidjeti više takvih scena - rekao je trener Rome, Rudi Garcia , pa se našalio:

- Florenzi riskira da postane idol svih baka diljem Italije .

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 23.09.2014.

    vjerojatno joj je produžio život ovom gestom, nek su oni svi profesionalci ali treba biti i čovjek. Sudac se ipak mogao okrenuti i ignorisati, nema veze što postoje pravila, koliko puta su sudci pogriješili u odlukama?

  • micek 23 22.09.2014.

    Za baku i crveni ako treba

  • misko2k 22.09.2014.

    Tko šiša pravila kad je baka tu! Bravo !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare