To je to što me zanima!

'Dobit ćete batine!' Armada je čekala igrače Rijeke na Rujevici

Tridesetak nezadovoljnika iz Armade došlo je pred jugozapadni ulaz na Rujevici tražeći igrače koji su ponovno izgubili od Hajduka. Sijevale su uvrede, a policija je sprječavala da uđu na stadion
Vidi originalni članak

Neugodne scene pred Rujevicom nakon novog poraza Rijeke od Hajduka (1-0). Tridesetak nezadovoljnika iz Armade, koja je Jadranski derbi opet pratila s brda iznad sjeverne tribine, došlo je pred stadion i čekalo igrače.

POGLEDAJTE VIDEO: Frka pred Rujevicom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Igrajte, pe*eri! Igrajte, pi*kice! Dobit ćete batine - samo su neki od ružnih i uvredljivih poruka iz mase koja se ne može pomiriti s rezultatskom krizom društva s Kvarnera.

Jer Hajduk je došao Rijeci na tri boda zaostatka, uz utakmicu manje, a jedina ovogodišnja pobjeda u HNL-u u osam utakmica bila je ona protiv Lokomotive. Gubili su bijeli od Gorice, Hajduka (dvaput), Osijeka, remizirali sa Šibenikom, Istrom, Goricom...

Stadion je osiguravala policija s tri "marice", a nezgodno je što su se navijači nalazili između rampe i glavne ceste.

Iako su prijetili batinama, navijači Rijeke ipak nisu krenuli u fizički obračun s igračima. Zaustavili su neke od njih u automobilima i zadržali se u "ugodnom razgovoru" uz povike: "Ajde, igrajte više".

Nešto iza 21 sat ekipa se mirno razišla, i to, nakon razgovora s kapetanom Frankom Andrijaševićem i sportskim direktorom Ivanom Manceom.

Detalji razgovora nisu za javnost, ali očigledno su u klupskom vodstvu zaključili da navijači zaslužuju objašnjenje za niz loših rezultata u zadnjih mjesec dana.

Slijede Osijek u Kupu na gostovanju pa Dinamo u prvenstvu na Maksimiru. Iako nisu zazivali njegovu smjenu, trener Simon Rožman je na kraju burne riječke večeri podnio ostavku, a naslijediti bi ga trebao Goran Tomić.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Baljak47 02.03.2021.

    Armada ne oprašta kad se izgubi od omraženog kluba. Bolesna navijača skupina, puna mržnje prema svemu Dalmatinskom!

  • i.hun 28.02.2021.

    I vi to zovete navijačima????

  • 28.02.2021.

    Pa to nije normalno, pa sramota je izgubit od slucajnog kluba kao što je hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare