To je to što me zanima!

Dobra vijest: Sneijder će pauzirati samo 3 mjeseca

Iako su prve prognoze govorile da će oporavak od ozljede koljena potrajati šest mjeseci, Wesley Sneijder bi na travnjak mogao već u studenom
Vidi originalni članak

Nakon što ga je Arsenalov veznjak Abou Diaby sredio “škaricama”, nizozemski nogometaš Reala Wesley Sneijder živio je u strahu od loma svih ligamenata u koljenu.
Prve su prognoze sugerirale čak šestomjesečnu pauzu, no snimanje u ponedjeljak u Madridu donijelo je dobre vijesti: stradao je jedino unutarnji poprečni ligament lijevog koljena, i to parcijalno, te će 23-godišnjemu nizozemskom veznjaku za oporavak trebati “samo” tri mjeseca.
Nakon optimističnih nalaza u madridskoj bolnici Sanitas de la Moraleja trener Schuster svog ponajboljeg igrača u momčadi može očekivati već početkom studenog.
Mladi Wengerov francuski veznjak Abou Diaby nakon kobnog je uklizavanja postao persona non grata u Madridu. Madridski je dnevnik Marca "raspalio" sporni trenutak na naslovnici izdanja pod naslovom “Kriminalan start!”.
Navijači Reala tako su u ponedjeljak ipak mogli uživati u dvjema dobrim vijestima: klub je dogovorio transfer Rafaela van der Vaarta, a ozljeda njegova sunarodnjaka Sneijdera nije teška kako se očekivalo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare