To je to što me zanima!

Dobre igre Perišića na SP-u probudile Arsenal, Juventus...

Ivan Perišić bio je najbolji naš igrač na SP-u, a njegove igre nisu prošle nezapaženo ni prijelaznom roku. Njemački mediji pišu da ga žele Juve, Napoli, Arsenal i Everton
Vidi originalni članak

Nakon što je Ivan Rakitić potpisao za Barcelonu, Mario Mandžukić i Ivan Perišić ostali su hrvatski igrači o kojima se najviše priča u kontekstu transfera u ljetnom prijelaznom roku.

Perišić je na SP-u bio najbolji hrvatski igrač što nije moglo ostati nezamijećeno. Tribal Football i njemački mediji tako pišu kako se za veznjaka Wolfsburga bore po dva engleska i talijanska kluba. Evertonu se na Otoku priključio i Arsenal, a od ranije su u igri talijanski divovi Napoli i Juventus.

- Mogu potvrditi da se mnogi klubovi zanimaju za Ivana, no više od toga ne mogu vam otkriti - rekao je za njemačke medije Perišićev menadžer Tonči Martić.

Dodao je kako su razgovori u tijeku te kako se tek sad mogu očekivati konkretne stvari.

- Ivan u Wolfsburgu ima dugoročni ugovor i jako je sretan u ovom klubu. Ne bi imao ništa protiv da ostane u Wolfsburgu, no u nogometu nikad ne znate što se može dogoditi - zaključio je Martić.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • moslavina995 03.07.2014.

    Da je baš tako dobar i močan kako kažu neki stručnjaci nakon jedne dobre ili prosječne utakmice...Najčešće je uvijek bio samo prosječan s ponekom velikom pogreškom.

  • wild bill 02.07.2014.

    heheh arsenal po pisanju 24 sata dovodi jedno 400 igrača ove sezone.

  • strmi007 02.07.2014.

    bit će izbora

Komentiraj...
Vidi sve komentare