To je to što me zanima!

Modrić nije obnovio ozljedu, spreman je i igra protiv Celte

Luka Modrić je nakon sinoćnje utakmice s PSG-om u Ligi prvaka odradio uobičajen liječnički pregled koji je pokazao da je sve u redu. Spreman je za Celtu u subotu...
Vidi originalni članak

Zdravstveno stanje Luke Modrića je dobro i konkurirat će za subotnju utakmicu sa Celtom u španjolskom prvenstvu. Luka je nakon sinoćnje utakmice s PSG-om u Ligi prvaka odradio uobičajen liječnički pregled koji je pokazao da je sve u redu.

U španjolskim medijima pojavile su se informacije da se Luka ponovo ozlijedio, no dobro upućena Marca tvrdi da to nije istina. Oporavljeni Modrić sinoć je dobio 20-ak minuta protiv PSG-a, a u igri ga možemo očekivati i u subotu.

- Dobro je da sam se vratio, bio sam bez treninga sedam, osam dana i bilo je teško ponovno ući u igru. No ova utakmica pomoći će mi za iduće susrete i to je jako važno - kazao je hrvatski veznjak nakon utakmice u Ligi prvaka.

Kovačić nije te sreće

I dok se Luka oporavio od ozljede, Mateo Kovačić je izvan stroja. Neće trenirati još barem tjedan dana. Benitez ga je namjeravao koristiti protiv Paris Saint-Germaina, ali mladi hrvatski veznjak ozlijedio je preponu na zadnjem treningu uoči utakmice na Parku prinčeva. Benitez nije htio ništa riskirati i Kovačić neko vrijeme neće ni trenirati kako ne bi došlo do teže ozljede. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare