To je to što me zanima!

Sreća što je u penziji jer bi ga ludi Puyol ionako poslao tamo

Pa to mi je napravio nakon dvije minute utakmice. Svi su zinuli, rekao je Phill Neville o startu Carlesa Puyola na Star Sixes turniru u Londonu na kojem nastupaju nekadašnje zvijezde
Vidi originalni članak

Ovo je najgori start koji sam vidio na nogometnom terenu. I još mi sudac kaže da je išao na loptu. Nadam se da će Fifa i Uefa reagirati, našalio se Phil Neville (40).

Španjolska je pobijedila Englesku 4-1 na Star Sixes turniru u Londonu na kojem nastupaju nekadašnje zvijezde u formatu pet plus golman. I dok Gerrard, Owen, Pires, Ballack, Deco i Jay Jay Okocha pokazuju da još nisu za staro željezo, Carles Puyol i dalje misli da igra finale Lige prvaka. Njegov start na Nevilleu zgrozio je sve.

Ludi Puyol ušao je Englezu đonom i čudo da je Phill uopće nastavio igrati.

- Šalu na stranu, baš je bio gadan start. Pa to mi je napravio nakon dvije minute utakmice. Svi su zinuli - rekao je Neville.

Jedini gol za Engleze zabio je Michael Owen. U istoj skupini Škotska je pobijedila Meksiko 3-1. U skupini B Nigerija  je dobila Kinu 3-2, Brazil je bio bolji od Italije 2-1. Danska je slavila protiv Portugala 6-4 u grupi C, a Njemačka protiv Francuske 4-3.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mestar 15.07.2017.

    Takovi cistokrvni obrambeni igraci kao Puyol se ne pojavljuju u nogometu tako cesto. Na terenu nemaju respekta za nikoga niti se boje ikoga. Barcelona je to odmah osjetila dok je otisao u penziju, vise nikad nisu pronasli ni blizu dobrog obrambenog igraca kao on. To se vidi po rezultatu i kakove golove primaju.

  • Frenkyy 14.07.2017.

    Imao je on takvih seljačkih startova i dok je aktivno igrao! Svaka čast na srčanosti ali je bio suptilan ko Pepe!

  • Braintree 14.07.2017.

    Zanimljivo koje licemjerstvo! Hrvatska klasika! Da je situacija obrnuta i da je "šugavi Englez" tako startao na Puyola bili bi komentari da je bolesnik, da je odvratan itd. Da se razumijemo, volio sam Puyola ko igrača al ovo nema veze s pameću, ovo se mora kažnjavati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare