To je to što me zanima!

Dobro se zabavljaju: Đoković i Monfils u zagrljaju judo prvaka

Evo nas prignječene od strane judo svjetskog prvaka u svlačionici, napisao je Novak na svom Twitter profilu. U zagrljaju je s Monfilsom i 'mrcinom' od 204 cm i 130 kg-a
Vidi originalni članak

Novak Đoković radi ono što najviše voli, igra tenis, a pritom se odlično zabavlja. Izašlo je nebrojeno puno videa i fotografija u kojima Đoković izvodi 'gluposti' i nasmijava prisutne. Osim po dobrom tenisu Đoković je poznat i po tome što mu osmijeh ne silazi s usta. 

Na Twitter je objavio najnoviju fotografiju i opet je u dobrom raspoloženju. Društvo mu radi kolega s Toura, Gael Monfils, a zagrlio ih je svjetski prvak u judu. Teddy Riner (22) je 'mrcina' od 204 cm i 130 kilograma. Sva trojica su bez majica u hotelu u Parizu u kojem se održava drugi Grand Slam sezone, Roland Garros. 

- Evo nas prignječene od strane judo svjetskog prvaka u svlačionici - napisao je Novak na svom Twitter profilu. 

Srbin će imati još i više razloga za zadovoljstvo, ako uđe u finale RG-a. Postat će prvi tenisač svijeta!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ivicka 25.05.2011.

    Svaka čast onima koji i pored vrtoglavog uspeha ostaju čvrsto na zemlji. To Noleeee!!!!!!

  • macak599 24.05.2011.

    Najsimpatičniji igrač na Touru i veliki mi je gušt gledati ga!

  • bolitek 24.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare