To je to što me zanima!

Dobrodošao na svijet: Ivanović i Schweini dobili drugo dijete...

Da se prinova spreman, Ivanović i Schweinsteiger sa svijetom su podijelili u svibnju. Nisu tada otkrivali spol, sve do ovog trenutka koji je prošao u najboljem redu
Vidi originalni članak

Bivša tenisačica Ana Ivanović (31), osvajačica Roland Garros i prva na svijetu, koja je u braku s još uvijek aktivnim nogometašem Chicago Firea Bastianom Schweinsteigerom (35) na svijet je donijela drugog dječaka. Sretnu je vijest objavila na Instagramu na kojoj je njihova obitelj dobila i četvrtog člana.

- Odišemo ljubavlju i srećom. Naš je dječak dobio brata - napisala je ponosna majka.

Potom se oglasio i otac.

- Naša su srca ispunjena zbog prinove u našoj obitelji. Dobrodošao na svijet, dječače.

Da se prinova spreman, Ivanović i Schweinsteiger sa svijetom su podijelili u svibnju. Nisu tada otkrivali spol, sve do ovog trenutka koji je prošao u najboljem redu.

Inače, njih dvoje već su roditelji malog Luke koji je rođen prije više od godinu dana. Taj je trenutak posve promijenio Ivanović.

- Moj se život potpuno promijenio otkad sam postala majka, što je sasvim normalno. Trenirala sam 13 godina bez prestanka. Danas putujem rjeđe, posvećena sam svom djetetu. Vodim računa o zdravom načinu života. Inzistiram na tome da se moj sin od malih nogu upozna s pravim vrijednostima. Tko zna koliko će tehnologija napredovati kada odraste. Važno je da nauči postaviti granice i pravilno procjenjivati. Djecu morate ohrabrivati, slušati ih, shvatiti što ona žele - rekla je jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ricky22 31.08.2019.

    Lima ce bit top sportas.

  • tejmatebra 30.08.2019.

    na prvu skonto da je brane napumpo svinjskog

  • blokirani_lovac 30.08.2019.

    Njemac, srbin, amerikanac....

Komentiraj...
Vidi sve komentare