To je to što me zanima!

Dobrodošao natrag, Balotelli: Branič Spursa 'potrgao' Marija

Balotelli? Sjajan igrač i sjajan čovjek. Pomalo je smiješan. Ali užitak je igrati s njim, rekao je Lovren nakon 3-0 protiv Spursa. Balotellija su pozdravili na 'engleski način'
Vidi originalni članak

Liverpool je slavio u gostima kod Tottenhama 3-0 u 3. kolu Premiershipa. Mario Balotelli je debitirao za Liverpool. A Eric Dier, branič Tottenhama, poželio mu je dobrodošlicu. I to na engleski način. 

Dier je dočekao Balotellija uz aut liniju. Talijan je gradio loptu, a Dier je žestoko uklizao. U Italiji vjerojatno žuti karton. U Engleskoj? Niti prekršaj. Aut za Liverpool. Dier je stigao iz Sportinga i pokazao je kako se brzo privikao na engleski stil nogometa.

- Balotelli? Sjajan igrač i sjajan čovjek. Pomalo je smiješan. Ali užitak je igrati s njim - rekao je Dejan Lovren nakon utakmice na White Hart Laneu.

Bio je ovo Balotellijev povratak u Premiership nakon nastupanja za Manchester City u kojem je 2012. godine osvojio naslov. U Liverpool je stigao nakon godinu i pol u dresu Milana. Redsi su ga doveli kao zamjenu za Luisa Suareza. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Mladen Kozic 01.09.2014.

    Izgon za cijeli život iz nogometa za ovakav start i ovo FIFA i UEFA dozvoljava ,može ih bit sramota

  • dobro jutro 01.09.2014.

    Balotelli je najpodliji igrac sto postoji,u godinu dana rasturio je kompletan Milan,tako da su imali tesku muku da ga utope To je igrac koji od recimo 10 utakmica dobije 9 kartona za protivnika nista lakse samo ga isprovociras i on je vani,s druge strane ogroman talenat ali nikad nije do kraja iskoristen,eto nije niti u repku pozvan,navodno zbog dugog jezika i lose atmosfere koju stvara u svlacionici

  • ping-pong 01.09.2014.

    Kakav je Lovren bio? Ništa ga ne hvale?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare