To je to što me zanima!

"Dočekao bih Ikera raširenih ruku, ali on ne želi u Barcu..."

Xavi je rekao kako mu je žao što je Iker Casillas završio na klupi u Real Madridu te dodao kako bi želio da Iker dođe u Barcelonu. No rekao je kako se to neće dogoditi
Vidi originalni članak

Mnogi španjolski mediji pišu o navodnom nezadovoljstvu Ikera Casillasa, golmana Real Madrida, statusom pričuve u svom klubu, te ga povezuju s prelaskom u neki drugi klub ovog ljeta

Neki su otišli toliko daleko i povezali 31-godišnjeg Ikera s prelaskom u redove najvećeg rivala Barcelone. Prema tom scenariju bi Casillas na golu Barcelone zamijenio Victora Valdesa koji je javno rekao da ne kani produljiti ugovor s katalonskim gigantom. 

Aktualni mu vrijedi do 2014. godine, pa bi ga klub mogao prodati već ovog ljeta kako bi dobio nekakvu odštetu za njega.

- Jako mi je žao što je Iker završio na klupi Real Madrida. Mislim da to nije pošteno. Svejedno, ne vjerujem da će doći u Barcelonu. Ja bih ga ovdje dočekao raširenih ruku, ali, to se neće dogoditi, on je ipak pravi Madriđanin - rekao je Xavi.

Sjajni vezni igrač Barcelone istaknuo je i kako ne očekuje da će Valdes promijeniti svoje planove. Iskoristio je priliku i silno nahvalio svog golmana.

- Victora poznajem jako dobro i ne vjerujem da će promijeniti svoje planove. On je izvanredna osoba i jako sam tužan što odlazi iz našeg kluba. On nije samo prijatelj, već i pravi vođa. Vjerojatno je imao najgori tretman u medijima koji sam ikada vidio u karijeri. Uvijek je prevladao te kritike. Što su one bile oštrije, njegovi su nastupi bili bolji.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Duda8 18.04.2013.

    kao što je Mourinho reako da če igrati samo igrači koji su u formi,bez razloga na njihovu prošlost u klubu itd..tako da sada kada Lopez brani u odličnoj formi neka si brani to još malo..ubrzo če Iker opet na gol..al valjda ga neče Mourinho upropastiti kao Kaku!!

  • Frenkyy 18.04.2013.

    Za Ikera trebaju prodat "Sagradu familiu"!!!!!!

  • StipeSigalj 18.04.2013.

    Što će Barci vratar koji sjedi na klupi i to u slabijoj momčadi! hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare