To je to što me zanima!

'Dodig i ja imamo kemiju. Sad štikle i haljina pa na večeru...'

Imamo sjajnu kemiju na terenu i vjerujemo si. To mi je bitno jer Ivan u svakom trenutku zna kako me pokriti. Jaki su nam bili protivnici, ali imam i ja jakog partnera, rekla je Dodigova partnerica Latisha
Vidi originalni članak

Sjajni Ivan Dodig s Tajvankom Latishom Chan osvojio je Wimbledon u konkurenciji mješovitih parova. Imali su u finalu tešku prepreku. Šveđanin Robert Lindstedt i Latvijka Jelena Ostapenko stajali su s druge strane mreže, ali pomeli su ih Dodig i Latisha u dva seta 6-2, 6-3.

- Imamo sjajnu kemiju na terenu i vjerujemo si. To mi je bitno jer Ivan u svakom trenutku zna kako me pokriti. Jaki su nam bili protivnici, ali imam i ja jakog partnera - kazala je Chan kroz smijeh za Sportklub pa dodala da je Dodig pravi gospodin i izvan terena.

PRIČA WIMBLEDONSKOG ŠAMPIONA Mali Dodig spavao je u autu po turnirima: 'Nismo imali novca'

POMELI U FINALU Čudesni Ivan Dodig i Latisha Chan osvojili su Wimbledon!

Ivan Dodig je došao do svog četvrtog Grand Slama. Tri naslova osvojio je s Latishom Chan u konkurenciji mješovitih parova i još jedan s Marcelom Melom na Roland Garrosu. 

- Svaki igrač kad krene igrati tenis želi osvojiti Wimbledon, velika je to stvar. Iako je u mixu tu su sve veliki mečevi. Igrali smo kroz ovaj turnir vrhunski. Igrali smo šest puta zajedno, a osvojili smo tri Grand Slama zajedno. Nadam se da možemo osvojiti i dva Grand Slama koja nam nedostaju - najavio je naš Dodo.

FEDERER PAO NAKON 5 SATI Maraton za pamćenje: Novak Đoković uzeo peti Wimbledon!

Atraktivna Tajvanka Latisha Chan veseli se odmoru, ali i gala večeri na koju su ih pozvali organizatori.

- Obući ću visoke štikle, lijepu haljinu i idemo na taj završni party - rekla je oduševljena Latisha.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Mrphy 15.07.2019.

    Čestitke i našem Ivanu!!!

  • wooly 14.07.2019.

    A ja sam jeo cevape s lukom

  • Mthesecond 14.07.2019.

    Zasluzila je,zasluzili su da padne jedan randevu,da proslave :)) Simpa mala..I ja bih je izveo van :)) Jest malecka al dao bih joj sansu :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare