To je to što me zanima!

Dodig i Melo će na turniru u Zagrebu imati konkurenciju

Na prijavnoj listi za turnir parova, s koje će biti popunjeno deset od 16 mjesta u ždrijebu, nalazi se prošlogodišnji pobjednik, Julian Knowle, igrat će s Brunstromom
Vidi originalni članak

Ivan Dodig i Marcelo Melo najveće su zvijezde turnira parova na 9. izdanju ATP turnira PBZ Zagreb Indoors. No, prošlogodišnji pobjednici Masters turnira u Šangaju i finalisti Wimbledona neće imati nimalo lak posao za osvajanje naslova u Domu sportova.

Na prijavnoj listi za turnir parova, s koje će biti popunjeno deset od 16 mjesta u ždrijebu, nalazi se prošlogodišnji pobjednik, Austrijanac Julian Knowle, koji će ove godine zaigrati u paru sa Šveđaninom Johanom Brunstromom.

Obojica su u ovoj sezoni već osvojili po jedan trofej na ATP World Touru. Knowle je u paru s Marcelom Melom osvojio turnir u Aucklandu, a Brunstrom u paru s Frederikom Nielsenom svladao naše Matu Pavića i Marina Draganju u finalu turnira u Chennaiju. Pavić i Draganja su također prijavljeni za zagrebački turnir pa će možda dobiti priliku uzvratiti Šveđaninu za poraz u Indiji.

Od bivših zagrebačkih pobjednika u turniru su još i Rus Mihail Južnij, koji će udružiti snage s Ukrajincem Sergijem Stahovskim, te Slovak Michal Mertinak, čiji će partner biti Nijemac Philipp Marx.

Ivo Karlović i Franko Škugor trenutačno su 11. na prijavnoj listi te su u statusu prvih zamjena za izravan ulaz u glavni ždrijeb u slučaju otkaza nastupa. Preostalih šest mjesta u turniru popunit će četiri para sastavljena od igrača koji će se prijaviti u Zagrebu, te dva para kojima će biti dodijeljene pozivnice.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvatica<3 24.01.2014.

    Dobar turnir

Komentiraj...
Vidi sve komentare