To je to što me zanima!

Dodig: Krajnje je vrijeme da i mi tenisači dobijemo sindikat

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bilo bi u redu da postoje pravila u kojima će pisati u kojim će se uvjetima igrati. Mislim da je krajnje vrijeme da dobijemo jedan pravi sindikat, rekao je Ivan Dodig
Vidi originalni članak

Netko je rekao da mi tenisači previše zarađujemo i da se ne bi trebali previše buniti na uvjete na terenu. No svejedno mislim da nije normalno igrati na +46, rekao je Ivan Dodig, najbolji hrvatski tenisač.

Prvi trening u metropoli odradio je s Marinom Čilićem. Zagreb Indoors je za pet dana, no Međugorac događaje u Australiji neće tako brzo zaboraviti...

- Bilo bi u redu da postoje pravila u kojima će pisati u kojim će se uvjetima igrati, a u kojima neće. Mislim da je krajnje vrijeme da mi igrači na Touru dobijemo jedan pravi sindikat - rekao je Dodig, koji je na Australian Openu izgubio u drugom kolu od Damira Džumhura iz Sarajeva.

Nije zadovoljan kako je startao u sezonu, a za to postoje opravdani razlozi.

- Pa sigurno je da su mi pripreme kasnije startale zbog vjenčanja, ali ljudi smo, takve stvari su normalne u životu - izjavio je 29-godišnji hrvatski tenisač.

Ponosan je na prošlu godinu u kojoj je izborio finale Wimbledona i Masters u Londonu u parovima, te na proboj među 30 tenisača svijeta u singlu.

- Ma ako tu ostanem gdje jesam bit će sjajno. To su sjajni rezultati - zaključio je Ivan uoči Zagreb Indoorsa te još dodao da nikako više ne želi izvući Ivu Karlovića u prvom kolu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Janko 77 29.01.2014.

    A tko te je tjerao u Australiju ako ti je bilo vruče?Pa ti sam odlučuješ gdje ćeš igrati. Wawrinki nije bilo vruče? Očiti vidiš da s tenisa ništa pa bi bio malo predsjednik sindikata jel?

  • marci2812 29.01.2014.

    Pa samo savjet - ako im to u Bosni i Hercegovini prode, neka predloze - ipak je to njihova drzava . koje se uzgred srame - Ima Hrvatska i precih problema - odnosno, zasto bi se morala bavit s "dopisnim gradanima"

  • protiv srba 29.01.2014.

    Trebaš dobiti kur.. u dupe i prijavit se na burzi bez primanja, ili se opće ne prijavi kao ja, a ne sindikat smrade glupi, za te pare bi igrao i na +55

Komentiraj...
Vidi sve komentare