To je to što me zanima!

Dodig popljuvao navijače BiH: Nemaju blage veze o tenisu...

To nije bila teniska atmosfera. Trebali su ići na nogometnu utakmicu, rekao je Ivan Dodig nakon što je predao Damiru Džumhuru iz BiH u 3. kolu Australian Opena...
Vidi originalni članak

Damir Džumhur ušao je u povijest BiH tenisa prošavši u 3. kolo Australian Opena. Tamo mu je meč predao Ivan Dodig zbog bolova u preponama i iscrpljenosti. 

U trenutku predaje Dodig je imao 2-1 u setovima 6-4, 6-4, 3-6, 1-4, a na terenima Australian Opena temperatura je dosezala 37 stupnjeva Celzijusa. 

- Deset ljudi se brinulo za mene, mislio sam da ću umrijeti, nisam mogao hodati pola sata nakon meča. Naš glas se mora čuti pa neka naprave pauzu od nekoliko sati - rekao je Dodig nakon meča. 

Imao je zamjerku hrvatski tenisač na ponašanje bosanskohercegovačkih navijača. Napravili su navijači BiH pravu "veselicu" na tribinama, između gemova odzvanjala je harmonika i pjevale su se sevdalinke. 

- To nije bila teniska atmosfera. Došli su na pogrešno mjesto. Trebali su otići na nogometnu utakmicu jer nemaju pojma o tenisu - kazao je Dodig. 

Proslavili pobjedu Đumhura pa vrijeđali Đokovića

Bosanskohercegovački navijači preselili su se na teren gdje je igrao Novak Đoković protiv Leonarda Mayera. Srpski tenisač slavio je rutinski s 3-0 u setovima.

Navijači BiH provocirali su Đokovića te mu dobacivali da nema pojma. 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • DraganRajic 17.01.2014.

    Kolikogod se trudili da jedni drugima nadjete mane gdje je ko sta pjevao, zaboravljate ono sto je tema price - besramnom ponasanju na teniskom mecu, ili bilo kojem drugom jednostavno nema mjesta. Ne znam zasto je to problem prepoznati i s tim se sloziti? Sto se tice svih ostalih generaliziranja, banalna su i ne primajte se.

  • rastika 17.01.2014.

    Hatmonika i sevdalinka je nesto sto se ne moze porediti sa onim fasistickim...ZA DOM SPREMNI...pa zato zacepite

  • ManituApach 17.01.2014.

    Placi Dodik tu pomoci nema Dzumhur ode dalje,tebi pomoci neeeemaaaaaaaa hahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare