To je to što me zanima!

Dogodilo se: Slaven Bilić potpisao ugovor s HNS-om

Nakon dugo čekanja, odugovlačenja i odgađanja izbornik je konačno potpisao novi ugovor, koji ga uz reprezentaciju veže do 2010. godine
Vidi originalni članak

Kad smo prije dvije godine preuzeli reprezentaciju, svi su govorili da je potez HNS-a izuzetno hrabar. A danas se svi kunu u nas. Imali smo dosta ponuda, ali sva petorica (Bilić, Asanović, Prosinečki, Jurčević, Mrmić) odlučili smo ostati. Vjerujemo u ovu momčad i sigurni smo da nas očekuje još puno velikih rezultata, rekao je Bilić nakon što je Vlatko Marković napravio analizu dosad učinjenog.
- Ova momčad, na čelu sa Slavenom Bilićem, napravila je veliki posao. Uspjeli smo sjajno prebroditi smjenu generacija, a vjerujem da ćemo uspješno nastaviti u istom stilu - rekao je predsjednik HNS-a i podijelio komplimenete izborniku i njegovim suradnicima.
- Možemo stvarno biti sretni i ponosni što imamo Slavena i njegove dečke. Potpuno sam siguran da će svi oni sljedećih godina napraviti puno prašine širom Europe. Nisu opterećeni i stvarno mislim da su svoj posao napravili savršeno.
A onda je na red došao izbornik.
- Zahvaljujem HNS-u na povjerenju - skromno će Bilić.
Iako je danas atmosfera takva da izbornik i njegov stožer imaju bezrezervnu podršku, Bilić je svjestan da svakog trenera, pa tako i njega, određuju isključivo rezultati.
- Zaredamo li s porazima, naravno da ćemo morati otići. Ali mi znamo što je naš cilj i ne bježimo od njega - rekao je izbornik.
Odmah nakon Eura hrvatsku reprezentaciju očekuju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Neće biti nimalo lako, opet idemo na Engleze, ali i na Ukrajince, neugodne Bjeloruse...
- Imali smo strašnu grupu u kvalifikacijama za Euro, ali ova je čak i bolja. Trebat ćemo i malo sreće u cijeloj priči. Bude li tako, opet ćemo biti ponosni na našu reprezentaciju - misli Bilić.

S MOLDAVIJOM U RIJECI
Kantrida će definitivno biti domaćin pripremne utakmice naše reprezentacije protiv Moldavije 24. svibnja. Šest dana kasnije Hrvatska će gostovati u Budimpešti, gdje ih dočekuje Mađarska.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • M.A.S.H 05.05.2008.

    ma slavene sad si ti njih triba zajebavat i nepotpisat ugovor

  • Barney 05.05.2008.

    a bilo je i vrijeme da se vec jednom potpise ugovor....ne znam sto su uopste tak dugo cekali.....al dobro....i to je rijeseno

Komentiraj...
Vidi sve komentare