To je to što me zanima!

Dogovorili transfer Ibrahima Afellaya iz PSV-a u Barcelonu

Agent nizozemskog nogometaša Ibrahima Afellaya (24) potvrdio je u ponedjeljak da je dogovoren transfer njegova klijenta iz PSV-a u redove španjolskog prvaka Barcelone
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko tjedana špekulacija oko mogućeg novog poslodavca nizozemskog reprezentativca, Rob Jansen je putem web-stranice svoje agencije Sport Promotion Consultancy objavio da su PSV i Barcelona dogovorili visinu odštete i da bi se transfer trebao realizirati u siječnju.

- Sada će trebati neko vrijeme da igrač dogovori osobne uvjete s Barcelonom. Kad se to dogodi, obavijestit ćemo medije i navijače putem naše internetske stranice - priznao je Jansen.

Afellay je cijelu dosadašnju karijeru proveo u PSV-u. Veznjak marokanskog porijekla igrao je za nizozemsku reprezentaciju na Euru 2008. i na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu na kojem su “tulipani” stigli do finala. Ove je sezone za PSV u prvenstvenim utakmicama postigao šest golova i tri puta asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dakox 16.11.2010.

    Kakav Modric neka vam Bog pomogne djeco... Ostavite se Modrica, nije dosta sto citam svaki dan o njemu tu po portalima jos treba i da se pise o njemu u temam koje nemaju veze sa njim. Sve u svemu sto se tice Afellaya mislim da ce to biti dobra posao.

  • messi10barca 16.11.2010.

    ma modric je nula ljudi, sta vam je. Nemojte porediti Modrica i neke VRHUNSKE igrace. smijesno

  • FranjoKeškić 16.11.2010.

    mozda je modric za nesto malo bolji al je zato punooo skuplji affelay je mlađi br zi i ima jaci sut cak je i sves traniji modric ima bolju tehniku i pregled igre a to ce affely stec u barceloni i nakon toga postat vrhunski igrac malo pogledajte koju utakmicu psv-ea pa onda govorite kako igra

Komentiraj...
Vidi sve komentare