To je to što me zanima!

Dogovorili se? Celta i Cordoba u 90 minuta nisu pucali na gol

Celti je bod trebao da izbore izravan plasman u Primeru, Cordobi da sigurno izbore doigravanje za prvu ligu. Završilo je 0-0 uz 1591 dodavanje, 0 udaraca i 0 kornera
Vidi originalni članak

Kao da su igrali Barcelona i Real Madrid, a ne dva španjolska drugoligaša. U 90 minuta izbrojano je točno 1591 dodavanje, ali nije bio problem brojati udarce prema golu. Celta Vigo i Cordoba u nedjelju navečer uputili su ih ravno nula! Kornera, također - nula.

Celti je bod trebao da izbore izravan plasman u Primeru, povratak nakon pet godina, a Cordobi da sigurno izbore doigravanje za prvu ligu. Završilo je 0-0 uz oduševljene obje momčadi i prepunog stadiona Balaídos.

Par je na kladionicama bio blokiran, a tek ostaje za vidjeti hoće li slavlje biti kratkog vijeka. Savez bi mogao reagirati jer ako su to već odlučili napraviti, što nije ni prvi niti zadnji sličan primjer, mogli su bar manje očito. 

- Nisu kladionice blesave, znale su zašto su blokirale par - rekao je De Lucas (33), iskreni napadač Celte.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • smart-rma-girl 05.06.2012.

    tako je najpravednije,pametni klubovi

  • Gameri 05.06.2012.

    Treba ih sad oboje izbaciti u 3. ligu!

  • marac911 05.06.2012.

    Koji carevi...:D Mogli su se dogovoriti da svako da 2 il 3 gola do 80. minute, pa se zadnjih 10 minut dodavati, a ne celu tekmu ( ko Švedska i Danska na jednom EP-u ) pa bi još ljudi i pričali da je bil spektakl...:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare