To je to što me zanima!

Dođite, Hrvati: Crkva ponudila sobe siromašnim novinarima

Kako piše Guardian, novinarima iz siromašnih zemalja crkva će pružiti besplatan smještaj za vrijeme Igara. Među njima su Togo, Rumunjska i - naša Hrvatska!
Vidi originalni članak

Fleet Street ulica je u Londonu u kojoj se nalazi St Bride's crkva, a u kojoj će spavati i neki hrvatski novinari.

Naime, kako piše Guardian, novinarima iz najsiromašnijih zemalja ta će crkva pružiti besplatan smještaj za vrijeme Olimpijskih igara koje se ovo ljeto održavaju u Londonu. A po njihovom mišljenju među najsiromašnijim zemljama su Togo, Rumunjska i Hrvatska! Možda misle tako zato što se nekoliko novinara iz te tri zemlje već prijavilo za smještaj.

Strahuju da bi novinari mogli spavati po podovima press centara pa im žele dati udoban krevet. Navodno je dosad 10 novinara prijavljeno za smještaj u toj katoličkoj crkvi, a među njima su već novinari iz spomenutih Toga, Rumunjske i Hrvatske.

- Želim da ovo budu prve Igre na kojima novinari neće spavati po podu press centra. Imaju tuševe, kafiće i sobe bez buke pa neki misle da tu mogu i spavati - rekla je Mandy Keegan, glavna osoba zadužena za organizaciju press centra.

James Irving vodi financije u St Bride's crkvi.

- Željeli smo pomoći onim novinarima kojima je preskup hotelski smještaj.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • d2e55a3 28.06.2012.

    a sta ce s tom sirotinjom iz hrvatske,rade za crkavicu,zarađuju kune umjesto dolara i eura.meni je zao hrvata,nekad davno sam imao hrvatsko drzavljanstvo ali sam shvatio kakva me bijeda ceka ako je se ne rijesim.to je luzerska nacija,nema mentalitet pobjednika,zato vas i gaze svi.zapamtite,ako ne postujete sebe ne postuju vas ni drugi

  • PepaPig_2 28.06.2012.

    20bucks,zašto misliš da je nekoga dirnuo tvoj komentar pa da reagira na taj nacin? :/

  • novi30 28.06.2012.

    glupi englezi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare