To je to što me zanima!

Dok Čolak trpa, Armada navija sa svoje pozicije iznad sjevera!

Skupila se fina brojka, dvjestotinjak glasnih članova Armade. Zapalili su nekoliko baklji, a navijali su glasno i neprestano. Čolak je u 35 minuta zabio tri gola, poslije još jedan, Rijeka je igrala odlično i: uz navijačku podršku
Vidi originalni članak

Prema očekivanjima, na Rujevici se na utakmici Rijeke i Istre čulo navijanje. Iznad sjeverne tribine stadiona je teren koji je - privatni posjed. Pa iako se radi o poziciji tek desetak metara iznad tribine, klub nad tim terenom nema nikakvu ingerenciju i Armada je to već jednom iskoristila u ovim korona-uvjetima odigravanja Prve HNL.

VIDEO: Armadina bakljada u spomen na dane ponosa i slave

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skupila se fina brojka, dvjestotinjak glasnih članova Armade. U uspješnoj eri sjajnog stručnjaka Igora Bišćana (danas izbornika naše mlade reprezentacije) Armada je dolazila na sjever stadiona i - sjedila u tišini. A sad, kad je dolazak navijača na tribine zabranjen, njihovo se navijanje ori Rujevicom.

Uz podršku Rijeci uobičajeni repertoar i na večerašnjem rastanku sa sezonom su uvrede na račun Hrvatskog nogometnog saveza i bjegunca od hrvatskog pravosuđa - Z.M. (61).

Naravno, za Rijeku sezona ne završava večeras: 1. kolovoza Rožmanova momčad igra finale Kupa s Lokomotivom u Šibeniku, ali Armade na Šubićevcu sigurno neće biti. Pripremao se odlazak dvije tisuće navijača brodom u Šibenik no imat ćemo tužno finale, pred praznim tribinama stadiona na kojem su dečki Krune Rendulića izborili plasman u Prvu HNL.

Ni Istri ovo gostovanje nije zadnje u sezone. Opet će doći u Rijeku, ali na Kantridu, gdje će s Orijentom odigrati jednu od dvije utakmice kvalifikacija za ostanak/ulazak u Prvu HNL.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Kerum Željko 25.07.2020.

    momčilo đorđe stefan muhamed muris jovan selim

  • crowal 25.07.2020.

    Ajmo Rijeko moja

Komentiraj...
Vidi sve komentare