To je to što me zanima!

Dok je Benzema izlazio iz igre, navijači pjevali: "Valbueeenaa"

Benzema i Valbuena bili su upleteni u seks skandal. Benzema je ucjenjivao sunarodnjaka Valbuenu videom na kojem Francuz vodi ljubav sa svojom ženom
Vidi originalni članak

Real Madrid Rafaela Beniteza još nije dobio veću utakmicu otkad je Španjolac sjeo na klupu. Remizirao je s Atletico Madridom 1-1, izgubio od Seville 3-2, od Barcelone 4-0 i od Villarreala 1-0 te remizirao s Valencijom 2-2.

No posljednju utakmicu Reala, remi s Valencijom, obilježio je jedan detalj prilikom izlaska Karima Benzeme iz igre. Zanimljivo, to je bila jedina zamjena koju je Rafael Benitez napravio na utakmici (bez obzira što je imao igrača manje). Umjesto Benzeme ušao je Lucas Vazquez, a dok je zamjena trajala navijači na Mestalli počeli su pjevati "Valbuena, Valbuena, Valbuena".

Podsjećamo, Benzema i Valbuena bili su upleteni u seks skandal. Benzema je ucjenjivao reprezentativnog kolegu Valbuenu videom na kojem Francuz vodi ljubav sa svojom ženom. Napadač Real Madrida je zbog skandala suspendiran iz reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • strmi007 04.01.2016.

    Baš sam se nasmijao dok sam gledao to jučer

  • Jat Masin 04.01.2016.

    zaista ne znam kakva osoba moras biti da ucjenjujes suigraca i prijatelja ? ako nista drugo bar je krpa nasla zakrpu pa igra u klubu kojem su ucjene,manipulacije,mucenja pa cak i ubojstva najvecih rivala dio povijesti u kojoj se skrivao iza fasizma i bio njegov glavni promotor u svijetu

  • Oblivion 04.01.2016.

    Zeznuta je ta španjolska publika, nema kod njih "zvijezda" i privilegiranih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare