To je to što me zanima!

Dok on ljetuje, želi ga velikan! Roma zagrizla za Ćaletu-Cara

Kako piše Calciomercato, Marseille je spreman pustiti Ćaletu-Cara za 15 milijuna eura. To znači da će Francuzi zabilježiti gubitak od četiri milijuna eura u odnosu koliko su ga platili prošle sezone...
Vidi originalni članak

Dok se Duje Ćaleta-Car nalazi na ljetnom odmoru uoči nove sezone, a njega je ozbiljan mamac bacila Roma. Rimljani su se već skoro pa pomirili s odlaskom sjajnog stopera Kostasa Manolasa i već su se dali u potragu za novim stoperom. Izbor je pao na mladog Hrvata koji je u protekloj sezoni u Marseilleu pokazao koliko vrijedi.

Francuski klub ga je doveo nakon sjajnih igara u Salzburgu za 19 milijuna eura. Prvi dio sezone se baš i nije naigrao, a dolaskom proljetnog dijela sezone zasjalo je i njemu sunce. Dobio je priliku, iskoristio ju je i pokazao koliko vrijedi. Ubrzo je postao standardan član prve postave te je ukupno skupio 26 nastupa.

To nije promaklo Romi koja je u velikoj potrazi za novim pojačanjima u zadnjoj liniji. Kako piše Calciomercato, Marseille je spreman pustiti Ćaletu-Cara za 15 milijuna eura. No to bi značilo gubitak za francuski klub jer su ga prije godinu dana doveli za 19 milijuna eura, a možda im mladi Šibenčanin u budućnosti može donijeti i puno veću zaradu.

Dok klubovi pregovaraju, Duje se nalazi na odmoru, a Hrvatska U21 danas igra posljednju utakmicu na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu protiv Engleske. Naši reprezentativci prve dvije utakmice protiv Francuske i Rumunjske su izgubili te su ostali bez šansi za polufinale.

Podsjetimo, Ćaleta-Car je trebao predvoditi naše mladiće na Euru, no otkazao je nekoliko dana prije zbog umora te se zaputio na odmor uoči nove sezone...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 25.06.2019.

    Novinar piše ovoj ljenčugi hvalospjeve...Valjda mu je to nagrada što ne želi igrati za reprezentaciju....

  • Floki7 24.06.2019.

    E moji Rimljani,nemojte ga dovest,umorit ce se nakon 2-3 utakmice.

  • pinjokin_1 24.06.2019.

    đurđevićka trlja dlanove

Komentiraj...
Vidi sve komentare