To je to što me zanima!

Dok razmišlja o tome hoće li se cijepiti, Nole završava sezonu?

Srpski tenisač Novak Đoković mogao bi prema pisanjima talijanskih medija odustati od završnice ATP Masters turnira u Torinu čime bi otvorio mjesto za nastup talijanskom tenisaču Janiku Sinneru
Vidi originalni članak

Prema pisanjima talijanskog lista Tuttosporta, srpski tenisač Novak Đoković (34) mogao bi odustati od završnice ATP Masters turnira u Torinu koje se igra od 14. do 21. studenog.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković i Boban slavili na Wembleyju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Sinner na završnom turniru", piše na naslovnici Tuttosporta. 

Talijani tvrde kako bi prvi reket svijeta mogao propustiti sve turnire do kraja sezone, uključujući i ATP završnicu. 

U slučaju da srpski tenisač odustane od završnice, njegovo mjesto dobio bi talijanski tenisač Janik Sinner (20) s obzirom na to da se Nadal oporavlja od ozljede.  Osim Đokovića, nastup u Torinu osigurali su i Daniil Medvedev, Grk Stefanos Tsitsipas i Nijemac Alexander Zverev. 

Na ljestvici za preostala četiri mjesta su peti Rus Andrej Rubljov, šesti Talijan Matteo Berrettini, sedmi Norvežanin Casper Ruud te osmi Španjolac Rafael Nadal.

Podsjetimo, Đoković je odustao do nastupa u Indian Wellsu, ali još uvijek je prijavljen za nastup na Masters 100 turniru u Parizu koje se održava od 1. do 7. studenog. 

Talijani također navode kako bi odustajanjem od završnice Novak dodatno napunio baterije za sljedeću sezonu u kojoj planira srušiti rekord po broju osvojenih Grand Slam titula ispred Rogera Federera i Rafaela Nadala, koji također imaju 20 Grand Slamova. 

No, tamo ga neće biti ako se ne cijepi, a taj ultimatum mu je poslao Daniel Andrews, premijer australske države Viktorije, gdje se i održava Australian Open.

- Cilj je zaštititi živote ljudi i svi koji ulaze u državu Viktoriju, moraju se cijepiti. Nitko neće to moći izbjeći, čak niti najbolji sportaši na svijetu - kazao je Andrews pa poslao direktnu poruku srpskom tenisaču. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Tko sere4 14.10.2021.

    Avi Yemini najbolje prikaziva život tamo.

  • NEPREDVIDLJIV 721 14.10.2021.

    Tu se radi o egu, a ne o cjepivu, ako sam ja siromah moga kupiti covid potvrdu, sigurno more i on, al cinjenica da nece iz inata, a uz to ima moc pa i more

Komentiraj...
Vidi sve komentare