To je to što me zanima!

Dok se Luka sprema za udarac, mladi Turčin popravlja frizuru

Luka je zabio gol koji već sad konkurira za najljepši na prvenstvu. No možda ne bi zabio da je na njega izašao Tufan, koji je u to vrijeme popravljao kosu
Vidi originalni članak

U trenutku kad prema lopti jedan od najboljih veznjaka Europe, možda i nije najpametnija stvar brinuti se kako ti izgleda frizura. To je na teži način naučio mladi turski veznjak Ozan Tufan (21), kojeg su turski mediji uzeli na zub.

Luka Modrić zabio je gol kojim je Hrvatska pobijedila Tursku i gol koji konkurira za jedan od najljepših na prvenstvu. Opalio je Luka iz voleja s više od 25 metara.

No možda ne bi zabio da je Tufan izašao na njega, a ne popravljao frizuru.

No dobro, mladi Turčin barem će izgledati dobro u snimkama Lukinog gola kojem se dive nogometni zaljubljenici diljem svijeta.

Drugi turski igrač tražio Luku za "selfie"

Emre Mor dobio je posljednjih 18 minuta protiv Hrvatske na Parku prinčeva. I dok Ozan Tufan nije bio impresioniran Modrićem na kojeg nije izašao kod gola, već je popravljao kosu, 18-godišnji Mor tražio je Luku nakon utakmice za "selfie".

Mor igra za dortmundsku Borussiju i veliki je talent. Svojim potezom nakon utakmice kad je pričekao Modrića i zamolio ga za fotografiju pokazao je koliko se divi Luki. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • bela virino 13.06.2016.

    Hahahaha baš sam ja to rekla kad je Modrić dao gol :)))

  • dica tvoja 13.06.2016.

    A bogme Lukica ne daje cesto golove ali kad da ljepo ga zapapri!!!

  • StjepanValjak 13.06.2016.

    Tufan je hrvatski heroj,on je omogućio pobjedu,mora da je porijeklom Hrvat jer su Turci janjičarili po ovim prostorima.Kada prvenstvo završi očekujem da Bandić jednu od ulica u metropoli nazove Tufan alejom

Komentiraj...
Vidi sve komentare