To je to što me zanima!

Dok su svi na odmoru, Ronaldo po cijele dane vježba u teretani

TRENING Iako ima 34 godine, Cristiano Ronaldo ima tijelo kao kod dvadesetogodišnjaka, kažu stručnjaci. Portugalac se na svom Instagramu pohvalio fenomenalnim fotkama iz teretane
Vidi originalni članak

Dok prosječni nogometaš ima oko 11 posto masnoće u tijelu, Ronaldo ima sedam. Mišićna masa kod sportaša kreće se oko 46 posto, a kod Ronalda je okruglih 50 posto. 

Najvažniji razlozi ovih fascinantnih brojki su vježba i prehrana. Kod Cristiana Ronalda nema odmora, nema pijenja koktela na rajskim plažama.

On je odmah krenuo u pripreme za novu sezonu. Naime, iako je prije desetak dana s Portugalom osvojio Ligu nacija i od Juventusa dobio dodatni odmor, Ronaldo nije uplatio ljetovanje nego je počeo vježbati. Na društvenim mrežama objavio je fotografije iz teretane, u vrijeme dok svi njegovi suigrači sa suprugama i djevojkama obilaze najmondenija svjetska ljetovališta. 

Fotografije Ronalda koji se već sad počeo pripremati za novu sezonu oduševile su sve navijače Juventusa, a i novog trenera Maurizija Sarija

Upravo zbog ovakvog načina života Ronaldo je jedini igrač koji je nakon 30. godine uspio osvojiti nevjerojatnih 12 trofeja. Osvojio je tri Lige prvaka, La ligu, Serie A, španjolski i talijanski superkup, dva klupska svjetska prvenstva, Ligu nacija, Europsko prvenstvo i Uefin Superkup. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • FASTT 19.06.2019.

    Messi je po meni najjači igrač definitivno,ali ovaj je stroj.Čovjeku kapa do poda sve svojim radom i disciplinom je zaradio i potpuno zasluženo!Fanatik za nogomet,iako ne izgleda nešto specijalno rekao bi Mišo al ima karizmu

  • kristijan066 18.06.2019.

    Joj ajde ne serite čovjek je stroj i nebi postigao 5% toga što je postigao da nije praktički spavao u teretani. Netko se rodi talentom kao npr Messi a Ronaldo je to sve postigao radom i upornosću.

  • Avatar 17.06.2019.

    I ja treniram svaki dan. Radim, trčim, vozim biciklo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare