To je to što me zanima!

Dok svira radio, Pašalić Mario: Naš veznjak zabio je Udineseu

Pašalić je u pobjedi Atalante protiv Udinesea zabio gol za konačnih 2-0 na asistenciju Duvana Zapate. Robusni Kolumbijac lijepo je odložio loptu Pašaliću koji je sa šesnaest metara opalio i zabio
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezntativac Mario Pašalić (24) iz utakmice u utakmicu svom treneru Gian Pieru Gasperiniju pokazuje da bi ga češće trebao držati u prvih 11.

Pašalić je u pobjedi Atalante protiv Udinesea zabio gol za konačnih 2-0 na asistenciju Duvana Zapate u 85. minuti. Robusni Kolumbijac lijepo je odložio loptu Pašaliću koji je sa šesnaest metara opalio, a lopta je na putu do gola pogodila nekog i prevarila golmana Juana Mussoa.

Atalanta je pobjedom skočila na četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a na kontu imaju 59 bodova nakon 34 kola. Udinese Igora Tudora dodatno je kompromitirao svoje šanse za ostankom u ligi. Drže 17. mjesto s 33 boda te su samo jedno mjesto iznad Empolija koji je trenutno u zoni ispadanja. 

Hrvatskom je veznjaku to sedmi gol (četvrti ligaški) ove sezone u 37 utakmici. Pridodao je tome i sedam asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Ein_zwei__Polizei 30.04.2019.

    Kovačić je bolji. On nije zabio već 120 utakmica

  • ~DAVID~ 29.04.2019.

    Jako podcjenjen igrač,jako! Radilica u momčad,podjednako u sredini i napadu, puno asistira i zabija,modernija verzija Badelja.

  • hill 29.04.2019.

    A nek Dalic gura Kovacica i dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare