To je to što me zanima!

Antivakser Đoković označio krivog Medvjedeva u čestitci, slučajno podržao cijepljenje

Sada s označenim pravim Daniilom Medvedevom. Danas si se snažno borio i znam da ćeš u budućnosti imati još mnogo Grand Slam pobjeda, ispravio se Novak nakon što je označio korisnika s imenom 'Boosted'
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković (34) danas je na društvenim mrežama čestitao pobjedniku Australian Opena, Rafaelu Nadalu i njegovom protivniku Rusu Danilu Medvjedevu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Čestitam Rafaelu Nadalu na 21. GS tituli. Nevjerojatno dostignuće. Uvijek impresivni borbeni duh je još jednom prevladao. Medvedev je pružio sve što je mogao i odigrao sa strašću i odlučnošću kakve smo od njega i očekivali", napisao je Novak i označio krivog Medvedeva.

Prvi reket svijeta u objavi je označio krivu osobu te nehotice promovirao cijepljenje. S obzirom na to da Twitter nema opciju uređivanja, Đoković se morao ispraviti pa je naknadno napisao:

"Sada s označenim pravim Daniilom Medvedevom. Danas si se snažno borio i znam da ćeš u budućnosti imati još mnogo Grand Slam pobjeda", napisao je Đoković. 

Naime, osoba koju je označio u prvoj objavi, odnosno @medwed33, na Twitteru koristi ime "Boosted" čime daje do znanja da je primio tri doze cjepiva protiv korona virusa, a uz ime ima i emotikon cjepiva. 

Đokovića inače na društvenim mrežama prati oko devet milijuna ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Nikšić 31.01.2022.

    Treba vam svima je*ati mater. Eto tako, koji kur*c dirate Novaka? je l ikad ista ruzno rekao o vama ? nije. Kakve su to etikete antivakser. Je l on ikome rekao da se ne vakcinise? Nije! On nece, i ima pravo da bira. Nije obavezna, a i da jeste gdje su nestala sva ona prava ljudska kao sto je naprimjer za abortus "moje tijelo moj izbor", sad odjednom ispade moje tijelo vas izbor. Mrs

  • zdravkomm 31.01.2022.

    Ja napisao Medvjedev sa tvrdim "j" pa mi obrisali komentar.pa čovjek se preziva Medvedev

  • pepok 31.01.2022.

    Joj, joj s cime se vi tjesite..covjek ima svoj stav i obraz a vama nikako niz dlaku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare