To je to što me zanima!

Đoković je brzo zaboravio na Gorana Ivaniševića: Stigao je na turnir s novim trenerom...

Novak Đoković objavioje prekid suradnje s Goranom Ivaniševićem tijekom Masters turnira u Miamiju na kojem nije igrao, a u Monte-Carlu trenira u društvu starog prijatelja...
Vidi originalni članak

Novak Đoković (36) nedavno se zahvalio Goranu Ivaniševiću (52) na suradnji i objavio kako više neće surađivati s proslavljenim hrvatskim tenisačem. Podsjetimo, Đoković i Ivanišević zajedno su surađivali šest godina, od kojih je Goran dvije godine bio glavni Novakov trener.

Nole nije nastupio na Masters 1000 turniru u Miamiju kako bi se oporavio nakon neočekivanog poraza u drugom kolu Indian Wellsa, a sad se priprema za početak prvog Mastersa na zemlji u Monte Carlu (6. do 14. travnja). 

Srpski tenisač tamo je došao u društvu starog prijatelja Nenada Zimonjića, koji mu trenutačno pomaže kao trener. Još nije poznato hoće li se Zimonjić zadržati u toj ulozi ili je riječ o usluzi koju radi za Đokovića.

NESLAGANJE OKO RASPOREDA Stručnjak komentirao prekid suradnje dva velikana: 'Novak nije želio igrati Wimbledon...' U BEOGRADU OTVORIO DUŠU VIDEO Emotivni Đoković prvi put o Goranu: Puno smo toga prošli, uvijek je bio tu za mene

Đoković nije tajio mogućnost da karijeru nastavi bez glavnog trenera, ali ga je Zimonjić pratio na treninzima u Monte-Carlu. Njih su dvojica već godinama prijatelji, a zajedno su igrali parove na Olimpijskim igrama 2016. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ptica neznalica 02.04.2024.

    Biti će sve više poraza, jer godine polako dolaze.

  • Ante Portas 02.04.2024.

    Sta ima novo glede razvoda Dragane i Harisa, zna li se?

  • XM12 02.04.2024.

    Sve sto pocne, mora se jednom i da zavrsi. Sest godina uspjesne saradnje, cestitam obadvojici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare