To je to što me zanima!

Đoković jede travu u Londonu, a Wimbledon još nije ni započeo. Javio se i 'zločesti dečko' tenisa

"Molim te, nemoj opet preda mnom jesti travu. Ali ako ponovno pobijediš, ovog puta te vodim na nekoliko pića", napisao je Nick Kyrgios u komentarima
Vidi originalni članak

Novak Đoković doputovao je u London, gdje napada osmu titulu na Wimbledonu (3. -16. srpnja) i ukupno 24. naslov na Grand Slam turnirima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski tenisač, kao i prošle godine, odlučio je preskočiti pripremne turnire na travnatoj podlozi i odmah se fokusirati na najprestižniji turnir u 'bijelom' sportu. Đoković je već odradio prvi trening, a kušao je i travu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

"Sjećam se ukusa i još uvijek sam gladan", napisao je Đoković na Instagramu i podsjetio na svoj dugogodišnji ritual.

VJEČITO PITANJE Federer o Nadalu i Novaku te GOAT statusu: Što je napravio Đoković je nevjerojatno, ali... KAKVA SITUACIJA Fognini je otišao na finale Lige prvaka, a zbog toga mu prijeti zabrana igranja na Wimbledonu

U komentare se javio i njegov protivnik iz prošlogodišnjeg finala Nick Kyrgios, koji će zbog ozljede vrlo vjerojatno propustiti 136. izdanje Wimbledona.

"Molim te, nemoj opet preda mnom jesti travu. Ali ako ponovno pobijediš, ovog puta te vodim na nekoliko pića", napisao je 'bad boy' svjetskog tenisa.

"Ovo mora biti kršenje pravilnika. Ne možeš jesti teren", našalio se Matthew Ebden.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • T'jt-šmznm 27.06.2023.

    Mogao je i federer puno više gs osvojiti da je mentalno bio jači ali nije, izpustio je poprilično bitnih mečeva pošto se mentalno predavao.

  • Dugacak 25.06.2023.

    Najbolji svih vremena a nije u Nato.

  • David1Prometheus 25.06.2023.

    Jeste dosadni bozee

Komentiraj...
Vidi sve komentare