To je to što me zanima!

Đoković opasno visio: Teškom mukom srušio 130. na svijetu

U drugom kolu Đoković će igrati protiv Nizozemca Tallona Griekspoora, a lagani uvod u turnir je imao treći nositelj Daniil Medvjedev koji je pobijedio Talijana Matteu Arnaldija sa 6-4, 6-2
Vidi originalni članak

Puno teži meč od očekivanog imao je srpski tenisač Novak Đoković na startu ATP turnira u Dubaiju, tek nakon tri seta svladao je češkog igrača Tomaša Machača sa 6-3, 3-6, 7-6(1).

Đokoviću, prvom igraču s ATP ljestvice, ovo je bio prvi meč nakon osvojenog Australian Opena, a 22-godišnji Čeh, inače 130. s ATP ljestvice, je napravio sve što je mogao da ga maksimalno zakomplicira.

Dobio je Machač drugi set, a potom je u prvom gemu trećeg seta imao novu priliku za break. Nije iskoristio tu šansu te je potom Đoković pobjegao na 4-1. No, Machač nije odustao u tom trenutku. Vratio je break minusa te je izjednačio na 4-4, a odluka je pala u tie-breaku gdje Đoković ipak nije dopustio senzaciju na startu turnira.

U drugom kolu Đoković će igrati protiv Nizozemca Tallona Griekspoora, a lagani uvod u turnir je imao treći nositelj Daniil Medvjedev koji je pobijedio Talijana Matteu Arnaldija sa 6-4, 6-2.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare