To je to što me zanima!

VIDEO Đoković se svađao sa sucem i Ivaniševićem pa odjurio u finale Australije: 'Ne pričaj!'

Nole je igrao protiv Amerikanca Tommyja Paula za deseto finale u karijeri na Australian Openu. Uvjerljivo je pobijedio u tri seta sa 7-5, 6-1 i 6-2 nakon 2 sata i 20 minuta igre. U finalu će igrati protiv Tsitsipasa
Vidi originalni članak

Novak Đoković (35) izborio je finale Australian Opena uvjerljivom pobjedom protiv Amerikanca Tommyja Paula sa 7-5, 6-1 i 6-2. U finalu će za 10. titulu na Australian Openu igrati protiv Stefanosa Tsitsipasa.

Dobro Đoković poznaje Tsitsipasa. Igrali su u finalu Roland Garrosa 2021. godine. Grk je tada vodio s 2-0 u setovima, pa izgubio finale.

GRČKI TENISAČ Tsitsipas prvi finalist Australian Opena, čeka Đokovića ili Paula

Protiv Đokovića izgubio je još devet puta, a porazio ga je samo dvaput. Đoković je, između ostalog, pobjednik u posljednjih devet mečeva protiv Tsitsipasa.

Tsitsipas je u polufinalu izbacio rusa Karena Hačanova, a pobjednik finala preuzet će broj 1 na ATP-ovoj rang listi od Carlosa Alcaraza.

Pobjeda nad Paulom Đokoviću je 27. uzastopno slavlje na Australian Openu. Do danas je taj rekord držao Andre Agassi s 26 pobjeda.

Đoković je i nekoliko puta 'eruptirao' za vrijeme meča, a ponovno je 'meta' bio trener Goran Ivanišević. 

- Ne pričaj, gledaj - viknuo je Đoković prema Ivaniševiću nakon osvojenog poena.

Vikao i na suca

Đoković je dominirao u prvom setu protiv Tommyja Paula. Vodio je 5-1 i imao servis gem za pobjedu u setu.

Nole je posegnuo za ručnikom pored terena, pa je 'planuo' kada je sudac Damien Dumosois započeo odbrojavanje vremena u kojem Đoković mora servirati prije opomene.

 - Reci mi kako bi ovo trebalo biti? Prvi sam put u meču otišao po ručnik, a ti si pokrenuo sat prije nego što sam ga uopće dodirnuo. Bravo, svaka čast - rekao je vidno izfrustrirani Đoković.

VIDEO: NEĆE DOĆI NA STADION Tata Đoković pokušao objasniti uzvik 'Živjela Rusija': Obitelj je preživjela užas rata, želimo mir REAGIRAO NA ISPAD Bivši tenisač koji ratuje protiv Rusije opleo po Đokovićevom ocu: Izbacite ga, odvratan je!

Đoković je nakon okršaja izgubio koncentraciju i omogućio Amerikancu povratak u set. Izgubio je dva servisa i Paul je izjednačio na 5-5, ali Đoković se onda sabrao i pobijedio prvi set sa 7-5.

 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • dexxx 27.01.2023.

    Zna li se koju će ozljedu odglumiti u finalu ili još razmišlja koju ?!

  • Anonimuss 27.01.2023.

    Jednom izgubio u Australiji ali na sudu. 😁

  • Xyster 27.01.2023.

    Najveći ikada, Slava Rusiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare