To je to što me zanima!

Đoković poput Iron Mana: Što srpski tenisač nosi na prsima?

Presvlačio je majicu, a na njegovim se prsima nazirala nepoznata stvar okruglog oblika ispod samoljepljive trake. Đoković je tako opet zagolicao maštu publike
Vidi originalni članak

Ovo je najveća tajna u mojoj karijeri. Riječi su to srpskog tenisača Novaka Đokovića (35, ATP 3.) na upit novinara o stvarčici koja se nalazi zalijepljena na njegovim prsima. Mnogi su pomislili da je riječ o nekom od Đokovićevih 'praznovjerja', a svojevremeno najbolji tenisač svijeta našalio se o tome.

- Kao klinac sam jako volio Iron Mana pa ga sada pokušavam glumiti - rekao je uz smiješak pa nastavio:

- Moj tim ima nevjerojatnu nanotehnologiju, a ona mi pomaže da bih dao sve od sebe na terenu. Da nema ovoga, vjerojatno ne bih sjedio ovdje - objasnio je.

NA PARIŠKOJ ZEMLJI VIDEO Đoković urlao na Gorana pa slomio Mađara za treće kolo: Ustani, ustani! Ne čujem, j*bote

Što se samog meča tiče, nije mao velikih problema Đoković u drugom kolu Roland Garrosa gdje je u tri seta (7-6(2), 6-0, 6-3) slavio protiv Martona Fucsovicsa (31, ATP 83.) nakon dva sata i 47 minuta. Novak će u trećem kolu Grand Slama igrati protiv Alejandra Davidovicha Fokine (23, ATP 34.) koji je u drugom kolu slavio s 3-0 (6-4, 6-3, 7-6(6)) protiv francuskog tenisača Luce Van Asschea (19, ATP 82.).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bedak11 01.06.2023.

    Sta god da je, pravi hrvat ce ga mrzit zbog toga!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare