To je to što me zanima!

Đoković smije na turnire u SAD! Cjepivo više nije uvjet za prijavu

Srpski tenisač propustio je pola sezone zato što nije smio ući u SAD i Australiju kao necijepljena osoba, ali konačno je ugledao 'sunce na kraju tunela'. Američki senat odlučio je ukloniti sve preostale COVID restrikcije
Vidi originalni članak

Prošlo je više od 500 dana od finala US Opena 2021. i posljednjeg turnira u SAD-u na kojem je igrao Novak Đoković (35). Tada ga je pobijedio Daniil Medvjedev koštao ukupno 21. Grand Slam titule i 'golden slama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đoković je od tada prošao kroz puno uspona i padova. Lani je deportiran iz Australije, a zbog COVID restrikcija propustio je čak četiri Masters 1000 turnira u sezoni i US Open u rujnu. Razveselio ga je povratak u Australiju ovog siječnja, a upravo je tamo osvojio 22. Grand slam titulu. 

Nadao se i povratku u SAD za Masters turnire u Indian Wellsu i Miamiju, ali tamošnja je vlada procijenila da još nije vrijeme za ukidanje restrikcija. Podsjetimo, svaki strani građanin pri ulasku u SAD mora pokazati dokaz da je cijepljen.

POGLEDAJTE VIDEO Đoković došao na utakmicu Zvezde i izazvao ludnicu: Slikao se s dječakom pa mu dao 100 € ČAS POSLA Čudesni 19-godišnjak osvojio naslov pa opet smijenio Đokovića s prvog mjesta!

Đoković, kao što je evidentirano, nije cijepljen, a nakon nekog vremena pomirio se s činjenicom da će zbog toga propustiti veliki broj turnira.

Ipak, izgleda da srpski tenisač može okrenuti novu stranicu - američki senat u srijedu je odlučio da će za šest tjedana ukinuti sve preostale restrikcije vezane uz koronavirus. Đoković će se tako moći pridružiti ostatku tenisača u turneji po SAD-u koja je na rasporedu u kolovozu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Volim 69 keks 31.03.2023.

    Gdje su ovi pametni koji su se cijepiti,jel ih je sada sramota kako su ispali g

  • NIKE 31.03.2023.

    O da da !! Ima pravde !! Najbolji teniser u povijesti ide po još jedan Grand Slam. Evo vam na pelcani i koronaši hahahahaa !! Kakav velik čovek a djelom i naš !!

  • habanero 31.03.2023.

    Jel mu stari sreduje koji mec u rusiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare