Obavijesti

Sport

Komentari 35

Đoković došao na utakmicu Zvezde i izazvao ludnicu: Slikao se s dječakom pa mu dao 100 €

Đoković došao na utakmicu Zvezde i izazvao ludnicu: Slikao se s dječakom pa mu dao 100  €

Nema te osobe koja nije došla do njega na poluvremenu. Od djece pa do starijih ljudi, svi su se htjeli slikati s ponajboljim tenisačem svih vremena

VIDEO

Novak Đoković propustio je u Masterse u Miamiju i Indian Wellsu jer se nije cijepio, što je uvjet za ulazak u SAD. Pokušao je pod svaku cijenu pribaviti dozvolu, tražio je izuzeće, čak su direktori navedenih turnira pokušali ishoditi dozvolu i kod predsjednika Joea Bidena, no nisu uspjeli.

Pokretanje videa...

ĐOKOVIĆA NE PUŠTAJU 02:05

Srpski tenisač posljednjih tjedana nalazi se u Srbiji gdje puni baterije i trenira za nastavak sezone. Kao veliki zaljubljenik u košarku, nedavno je bio na utakmici Partizana i Olympiacosa, a večeras je bio najveća zvijezda u dvorani Pionir. Došao je podržati Crvenu zvezdu koja je pobijedila Valenciju 92-73 u 31. kolu Eurolige i ostala u igri za play-off.

Beograd: Novak Đoković na košarkaškoj utakmici  Crvene zvezde

Nema te osobe koja nije došla do njega na poluvremenu. Od djece pa do starijih ljudi, svi su se htjeli slikati s ponajboljim tenisačem svih vremena. U jednom trenutku do njega je došao jedan dječak koji se poželio slikati s Novakom, a dok su se fotografirali, Đoković mu je u džep stavio 100 eura. Pokušao je to napraviti neprimijetno, da nitko ne skuži, no kamere su ga uhvatile. Vidno ganuti dječak mu se zahvalio, pišu srpski mediji.

Video pogledajte OVDJE 

Srpski tenisač uživao je u sjajnoj atmosferi krcatog Pionira, a kako je nedavno bio na utakmici Partizana, novinari su ga pitali je li on jedini čovjek koji je ujedinio Delije i Grobare. 

Beograd: Novak Đoković na košarkaškoj utakmici  Crvene zvezde

- Pa ne znam baš, ne znam... - kroz smijeh je odgovorio Novak.

Uskoro kreće zemljana sezona u Europi pa će pred Đokovićem biti krcati raspored. Naravno, sve je podređeno Roland Garrosu gdje će loviti 23. Grand Slam naslov i priliku da pobjegne Rafaelu Nadalu na vječnoj listi i to na njegovom 'domaćem terenu'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.